1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 Problem z patchami

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Krwawy5, Maj 9, 2011.

  1. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Witam, mam problem z MW2 a mianowicie z patchami...Ja i 2 znajomych z XBL mamy MW2 na kontach silver...2 znajomych ma na płytce. I jest problem następujący, Ci co mają tą gre na płytach mieli dziś update, a my co mamy grę na kontach nie mieliśmy...i nie możemy się ze sobą łączyć...Próbowaliśmy wszyscy kasować pamięć podręczną, i klapa.... znajomym z grą na płycie pobiera się inny patch nam też inny...macie jakiś pomysł? Szukałem trochę po googlach ale nic nie znalazłem :/...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    Znalazł ktoś rozwiązanie?
     
  4. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    super...na wojna ląd. jeden host...nie wiem czemu nie można tego zaktualizować...Nie mam może jakiś aktualizacji np. żeby na pendrive nagrać?
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Zakładam, że znajomi mają polską wersje wydaną w Polsce, a ty masz z games on demand na koncie nie z polski... Te wersje standardowo bez aktualizacji różniły się wersją.. Spróbujcie wgrać te same aktualizacje stąd: marketplace.JQE360.com | Xbox 360 marketplace Database Poradnik jak to zrobić na pewno jest na forum.
     
  6. Krwawy5

    Krwawy5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Puławy
    strusic nie ma tej aktualizacji na tej stronie ;). Po za tym problem rozwiązany...patch wyszedł dziś. Jak się okazuje, wydano najpierw patche dla wersji PAL i NTSC, a dopiero potem dla RF. Trochę dziwne ^^. Temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum