1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 problem z serwerem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez The_Human, Czerwiec 25, 2010.

  1. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    MW2 nie moze mi znalezc serwerów w kazdym trybie gry. Macie ten sam problem>?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    U mnie wszystko ładnie chodzi
     
  4. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Masz ROUTER??
    Gdy wchodzisz w gre i masz wyszukaj gre to powinienes miec info o NAT
    Co masz napisane?
     
  5. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    NAT Type: Moderate, korzystam z routera. zawsze wszystko chodzilo ok. battlefield dziala normalnie

    dodam ze po 10 minutach czasem, ale to czasem znajdzie mi serwer na ktorym mam ping >125
     
  6. Golonek18

    Golonek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Haczów
    To wszystko wina nata i tej gry... Mam podobnie tylko czasem mi znajdzie dość szybko. W call of duty word at war nie mam żadnych problemów parę sekund i znajdzie a w MW2 problemy
     
  7. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    No mialem podobny problem,tylko ja mialem strict i nic mi w MW2 nie szukalo,musisz wejsc przez przeglądarkę w router.I(u mnie w routerze cerberus p6741)bylo tak że wszedlem w forwarding i ustawilem UPNP na enable,więc u cb musi byc podobnie.Podaj jaki masz router to moze jakoś pomoge
     
  8. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    UPNP w moim NETGEARZE mam włączone
     
  9. swis73k

    swis73k Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    u mnie bez problemu.
     
  10. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    chyba temat do zamkniecia, bo serwery raz mi dzialaja, raz nie. po prostu wczesniej po 3 sekundach juz znajdowalo serwer a teraz to musze z minutke poczekac
     
Wczytywanie...

Poleć forum