1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2 System link

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kam-El, Czerwiec 29, 2010.

  1. Kam-El

    Kam-El Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ... krotka pilka mam dwa X'y jeden przerobiony drugi nie ... dwie wersje CoDMW 2 kopia i oryginal ... chcialbym pograc z 2 osoba na 2 monitorach przes system linka i za chorobe nie moge dojsc do tego jak to zrobic ... probowalem juz podlaczyc dwa klocki przez kabel ethernet z gniazda do gniazda i kupa nie widzi w zadnym zeby ktos zalozyl gre ... pozniej wpadlem na pomysl ze polacze konsole przez router ... dalej to samo ... wie ktos jak to zrobic ? wie ktos jak i naczym polega caly ten system link ? pomoże mi ktos ... bede bardzo wdzieczny i zgory dziekuje ... pozdrawiam ...

    ps XBL odpada z wiadomych przyczyn ...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kam-El

    Kam-El Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. mymph

    mymph Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Police
    Musisz zrobic tak, aby na obu konsolach była ta sama wersja gry, bo ta konsola na której jest oryginalny mw2 na pewno była podłączana do liva i miałeś pobieraną jakąś aktualizację do tej gry. Krótko mówiąc musisz oczyścić pamięć podręczną na dysku.
     
  5. Kam-El

    Kam-El Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mymph --> masz racje kolego jedna wersja byla do XBl podlaczana i faktycznie teraz mam inne numery wersji w grach ... czy mozesz mi powiedziec gdzie ja mam to wyczyscic ta pamiec podrecvzna albo jak spasowac numery wersji tak krok po kroku i czy te dzialania nie usuną czasem savów ?
     
  6. Kam-El

    Kam-El Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to napisze ktos c zy jest jakis sposob aby zrobic te same wersje gier ?
     
  7. The_Human

    The_Human Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2009
    Posty:
    410
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Biauyyyystok
    pamiec>gry i jak masz mw 2 to moze wywal caly plik multiplayer save game i samą grę z twardego
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Albo wyczysc cache konsoli też działa chyba
     
  9. Kam-El

    Kam-El Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok problem juz rozwiazalem zrobilem takie same wersje ... wyjelem dysk konsoli i stworzylem nowy profil na pendrivie to takie info dla kogos w przyszlosci ...

    teraz mam nowe pytanie

    czy jesli gram offline przez system link to moge korzystac z headsetu ? jesli tak to jak go wlaczyc ? podpinam pod pada i nic sie nie dzieje nic nie slychac ani nic wie ktos gdzie jest problem ?
     
  10. Pieter029

    Pieter029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2008
    Posty:
    212
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ok. Lublina
    headset w cod mw2 jak grasz przez system link nie działa. W innych grach np. l4d2, blur działa. Jeżeli masz inną wersję gry to należy usunąć aktualizacje i nic pozatym. Nie trzeba, tak jak wyżej pisali usuwać plików z multiplayer czy też save z gry. Poprostu wchodzisz w ustawienia konsoli --> pamięć --> naciskasz na padzie Y i wybierasz 3 opcje od góry wyczyść pamięć... czy jakoś tak.
     
  11. Daniello09

    Daniello09 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2009
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    W mw2 jak się gra przez system link to hs nie działa. Niestety ale to nie działa chyba tylko w tej grze.
     
Wczytywanie...

Poleć forum