1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez schaolin360, Listopad 29, 2009.

  1. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam pytanko, dotyczace 3rd.wave.patch. Kupilem konsole ktora juz jest przerobiona i wiem ze tam jest ixtreme 1,4 albo 1,5 i chcialem sie dowiedziec czy jak uzyje tego programu 3rd.wave.patch to gra bedzie działać czy jest potrzebny jakis inny program ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Będzie działać. Musisz patchować na wave 2.
     
  4. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  5. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    wawe3 raczej jest w 1.5 mam taki to wiem zawsze na wawe3 przerabiam i wszystkie czy nowe czystare gry śmigają
     
  6. schaolin360

    schaolin360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2008
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam jeszcze jedno małe pytanko:
    Jak spatchowałem gre przez 3rd.wave.patch i jak sprawdzam gre przez XDVDMulleter to nie ma tam zaznaczonej opcji Video Data Present, jest to normalne czy nie będą działać jakieś pliki video ?
     
  7. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Raczej powinieneś mieć odchaczone
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa

    przestan uzywac XDVDMulleter to nie bedziesz takich pytan zadawał
     
Wczytywanie...

Poleć forum