1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 2

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez VILLU666, Luty 12, 2010.

  1. VILLU666

    VILLU666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Hej! Mam problem... Mam (chyba bo zwątpiłem) ixtreme 1.61 (napęd benq), chodzą mi bez problemu takie tytuły jak: saw: the game, dodatki do gta iv, dragon age, assassins creed 2.. więc chyba jest to 1.61 prawda? [​IMG] ale Modern Warfare 2 już mi nie śmiga. Wyświetla sie info włóż płytę do konsoli xbox czy jakoś tak... Widziałem na forum z którego sćiągałem że opinie są podzielone trochę czy to na 1.61 śmiga czy nie... ściągnąłem sobie 360WavePatcher i powiedzcie mi proszę na co mam przerobić MW2 zeby śmigało? na wave3 wystarczy? ;> trochę mnie myli to co jest napisane w programie, a mianowicie wersje ixtremów na których obraz będzie lub też nie będzie działać. Z góry wielkie dzięki za pomoc!
    PS chodzi mi konkretnie o MW2 wersja Region Free po angielsku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    najprawdopodobniej zle nagrana plyta ;]
     
  4. VILLU666

    VILLU666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    hym dziwne bo nagrywałem tak jak zawsze imgburn, 2,4x, verbatim dvd+r dl... no ale nie wykluczam takiej możliwości rzecz jasna ;)
    a jakieś inne propozycje? co do samego obrazu i jego zgodności z iex 1.61 ?
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    daj log z tej płyty z abxa. moze jest juz spatchowana i dlatego ci nie chodzi???
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jak sprawdziles abgx-em i plik jest okej to dla pewnosci zmien na wave 3 / co do wave 4 powinno ci chodzic albo plik jest nie tak albo cos zle sie nagralo ;] sproboj jeszcze raz.
     
  7. VILLU666

    VILLU666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    no to musze sie nauczyć obsługi abx'a w takim razie ;) bo jeszcze nie miałem przyjemności. Dam znać co i jak za tydzień. Dzięki za info!

    Btw jest do tego jakiś tutorial krok po kroku?


    PS yyyyymm zaraz zaraz to znacz ze jak mam jakaś gierke która 360wave patcher definiuje jako wave3 to mi w ogóle nie pójdzie bez przerabiania obrazu???
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    To już znam problem. CoD MW2 to wave 4. To znaczy że ktoś przed wrzuceniem spachował na wave 3. A twój flash nie odczyta obrazów przerobionych na niższy wave.
     
  9. VILLU666

    VILLU666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    ale 360wavepatcher pokazuje mi ze mój MW2 ma wave4...
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    No to w takim razie bez abgx się nie obejdzie. A daj link skąd pobrałeś. Może to ntsc?
     
  11. VILLU666

    VILLU666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    UFS.PL - Skydow, Peer2mail, P2M, Ygoow, Moorhunt, OpenP2M, Mail Resender tylko ze bez konta full member nie zoabczycie zawartości... jest to wersja RF, ludzie pisza ze patchowali do wave 2 i na ixtreme 1.5 śmiga aż miło. są też komentarze że na 1.61 nie działa (ale nie wiem ile taki komentarz warty bo koleś ma zablokowane konto za pisanie głupot), jest tez jakiś tekst o braku partycji video (wtf innym przecież działa) i że to bad rip... nikt mi nie odpowiedział na tamtym forum wiec przyszedłem do profesjonalistów ;)
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Miło że tak mówisz o naszym forum, ale bez loga trudno coś powiedzieć

    Wypakowywanie przebiegło bez problemowo?
     
Wczytywanie...

Poleć forum