1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 a LT 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez djblackkrk, Kwiecień 28, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Od wczoraj mam problem, chcę nagrać Mw3 na LT 3.0. Przeleciałem obraz abgx i wszystko jest ładnie ale pojawia się problem gdy chcę skopiować na dysk. 3 razy nagrywałem i za każdym razem błąd wywala o ściereczce na 48%. Nagrywam na Maxel bo tylko to mam pod ręką na iHAS 124b. Abgx ustawiony według poradnika, formware też wgrany prawidłowo (nie wyskakuje opcja truncate lub overburn) co może być tego powodem? Jeżeli to coś zmienia to czyściłem też pamięć podręczną a grałem w grę jak jeszcze miałem LT 2.0 i mam tam jakiegoś save'a, może w tym jest problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nagraj na płytach lepszej jakości z FW pod te płyty.
     
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Które oprócz Verbatimów według Ciebie się nadają?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    ... Więc, jak to wkońcu jest ?
    Kup, verbatima i spróbuj nagrać.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Verbatim'y to jedne z lepszych płyt. Emtec'i i Platinum'y też się nadają.
     
  7. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki za rady. dziwi mnie to tylko bo tylko z tą grą aż takie problemy
     
Wczytywanie...

Poleć forum