1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3- Aktualizacja?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bartek98, Styczeń 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. bartek98

    bartek98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam Lt 3.0. Przed chwilą nagrałem mw 3 wcześniej spaczowane pod lt 3.0 i jak wkładam grę pisze, że muszę teraz zaktualizować konsolę żeby gra była możliwa. I mam pytanie co zrobić, bo boje się, że jak kliknę ok to usunie mi się przeróbka. Nie wiem jak jest z innymi grami bo pierwszy raz nagrałem grę na xboxa 360.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Vardas

    Vardas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2011
    Posty:
    292
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jaki masz dashboard?
     
  4. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spokojnie możesz aktualizować jak masz LT 3.0
    @Up Pomyśl , skoro wyskoczyła aktualizacja to musi być podpiety do netu , a skoro jest podpiety do netu ma metro.
     
  5. bartek98

    bartek98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc! W dodatku ma zwykłą nagrywarkę LG, a gra wypaliła mi się w 100% i jeszcze zainstalowała na pendrive. Czy to jest możliwe? Podobno potrzeba iHas.
     
  6. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    nie nagrała Ci się w 100% tylko w 97%
     
  7. bartek98

    bartek98 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale nie wyskoczyło nic pod koniec nagrywania, tylko że zakonczono pomyślnie czy coś w tym stylu.
     
  8. zoltypl

    zoltypl Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    BARTY
    to o niczym nie swiadczy . zrob obraz teraz tej plyty , a przekonasz sie , ze jest mniejszy
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum