1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 ,,BŁąD GRY"

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wilos, Lipiec 20, 2012.

  1. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czyta nowej ORYGINALNEJ płyty Modern Warfare 3 na konsoli Jasper z 2009 roku. Wszystkie inne gry działająbez problemu. Po uruchomieniu na ekranie MENU pojawia sie komunikat ,,Bład gry". Po ostatniej aktualizacji czyli ok 20 czerwca.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Bedziesz musial nagrac ponownie z odpowiednim patchem Ap. 2.5
     
  4. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jest gra ORYGINALNA XBOX nie przerobiony ;)
     
  5. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Hm, racja .. nie doczytalem .. Moj blad ... Prawdopodobnie padl DVD - ROM ... Gra sie normalnie instaluje na dysku, tak ? .. i nie dziala na najnowszym dashu ?? [ 15... }
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czy płyta jest czysta ? z mojej strony to spróbuj przeczyścić cache .
     
  7. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jest nowa została wymieniona przez LEM polska, ponieważ poprzednia działała do 20 czerwca. Po ostatniej aktualizacji gra włacza sie i w MENU pojawia sie komunikat ,,Błąd gry" i wywala do dashu. Inne gry działają doskonale, napęd jest ok. Tylko z MW3 problem, w którą grałem od premiery prawie codziennie.


    odinstalowywałem aktualizacje, instalowałem bez profilu, dalej to samo. Masakra - człoweik kupuje oryginalne gry i nie może normalnie zagrać.
     
  8. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Przeczyściłeś cache
     
  9. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Znaczy na dysku wciskjamy ,,Y".
    Jeszcze nie zrobiłem tego
     
  10. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    no to jak możesz to zobacz bo sam jestem ciekawy
     
  11. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie działa, to samo.

    A najlepsze jest to że jak odinstaluje gre i uruchomie z dysku to można nawet ropocząc rozgrywkę np multiplayera ale już po 5 sek FREEZEE.
    Brak mi słów- Będe walczył z MICROSOFTEM - założe im sprawe w sądzie.
     
  12. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    czy masz MW3 zainstalowane na dysku ?
     
  13. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak zainstalowane jest, jednak jak odinstalowałem gra normalnie odpala ale po 5 sekundach grania zawiesza sie ,,FREZE ekranu"

    Jak zainstalowana - komunikat w MENU ,,BŁAD DYSKU"
    Odinstalowana , wchodzi do MENU GRY- można wybrać Kampanie czy MULTI, i po wgraniu planszy - 5 sek. i zawiesza sie.


    I to jest NOWA GRA - która została wymieniona po 8 msc. grania przez ACTIVISION za darmo

    MASAKRA:frown-new:
     
  14. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    jak masz możliwość to idź do jakiegoś kumpla co posiada xbox 360 i sprawdź czy u niego wszystko w porządku .
     
  15. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak u kolegi gra działa normalnie
     
  16. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  17. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  18. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Wyczyść cashe jak już zostało Ci polecone i ogólnie przywróć ustawienia fabryczne. Może się wdarł jakiś dziwny błąd
     
  19. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cache wyczyszczony- przywracałem update. Nic nie pomaga
     
  20. misiek222

    misiek222 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Raszyn
    Ja trochę nie rozumiem tego Twojego zdania " Gra jest nowa została wymieniona przez LEM polska, ponieważ poprzednia działała do 20 czerwca " ... Czyli, że co się stało z poprzednią wersją tej gry , że nie działa ?? Może tak samo jest z tą wersją i po prostu płyta jest wadliwa ..
     
  21. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Po 20 czerwca wyskoczył mi ten bład więc pomyślałem że wina dysku - grałem w Multi systematycznie. Jednak Gre wymienili mi na nową i dalej ten sam błąd.
     
Wczytywanie...

Poleć forum