1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 ,,BŁĄD GRY"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wilos, Lipiec 21, 2012.

  1. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czyta nowej ORYGINALNEJ płyty Modern Warfare 3 na konsoli Jasper z 2009 roku. . Po uruchomieniu na ekranie MENU pojawia sie komunikat ,,Bład gry". Po ostatniej aktualizacji czyli ok 20 czerwca.

    Wszystkie inne gry działają bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Na chłopski rozum: próbowałeś usunąć aktualizacje z dysku ? Usunięcie wszelkich aktualizacji, gry z hdd, wyczyszczenie cache (save raczej tu niczego nie zepsują, więc mogą zostać) i zainstalowanie na nowo może zadziała ?
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W ostatnim jego temacie wszystko mu podałem wyczyścić cache, usunąć grę i jeszcze raz zainstalować,usunąć save ostatnią rzeczą jaką mogę mu polecić to format dysku lub wymiana się z kumplem
     
  5. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic nie pomaga - prawdopodobnie ostatnia aktualizacja. Po usunieciu z HDD ostatniej aktualizacji gra w kampani lub MULTI działa 15 sek to juz sukces.
    Prawdopodobnie kilka konsol z mojej daty produkcji nie ma możliwości gry w MW3 - tak twierdzi MIKROSOFT.

    Dysk nie ma znaczenia - bo bez HDD takze gra chodzi tylko 6 sek
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to jak masz możliwość to pożycz od kumpla MW3 i zainstaluj a następnie zobacz czy od kumpla działa a jak nie no to zostaje ci sprzedaż albo oprawienie w ramkę i na półkę
     
  7. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie dział u mnie MW3, nie ma znaczenia czy inna kopia.
    Sprzedaje Konsole.
     
  8. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A tak z ciekawości zapytam-próbowałeś uruchomić te grę odłączając wcześniej całkowicie dysk twardy od konsoli ? Ja tak z jedną gra miałem, że bez dysku śmigała, a z dyskiem wcale nie chciała się uruchomić.
     
  9. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem, powiem ci wszystkiego - tego także. Gra działa po załadowaniu planszy np. kampani 6 sek.

    Gry lepsze graficznie takie jak MAX PAYNE 3, DIRT 3 działają bez problemowo. Non stop gram w PEs 2012 także nie ma problemu.


    Konsultant z Microsoftu był bezradny, jest szansa że konsole wymienią mi na nową.
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Podaj date produkcji konsoli.
    Nie masz mozliwosci sprawdzenia plyty np. U znajomego?

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    We wcześniejszym temacie pisał że płyta mu działa u kumpla
     
  12. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jest nowa (wymieniona pare dni temu) działa u kolegów - data produkcji konsoli 29.07.2009.
     
Wczytywanie...

Poleć forum