1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 ,,BŁĄD GRY"

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez wilos, Lipiec 21, 2012.

  1. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie czyta nowej ORYGINALNEJ płyty Modern Warfare 3 na konsoli Jasper z 2009 roku. . Po uruchomieniu na ekranie MENU pojawia sie komunikat ,,Bład gry". Po ostatniej aktualizacji czyli ok 20 czerwca.

    Wszystkie inne gry działają bez problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2858
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Na chłopski rozum: próbowałeś usunąć aktualizacje z dysku ? Usunięcie wszelkich aktualizacji, gry z hdd, wyczyszczenie cache (save raczej tu niczego nie zepsują, więc mogą zostać) i zainstalowanie na nowo może zadziała ?
     
  4. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    W ostatnim jego temacie wszystko mu podałem wyczyścić cache, usunąć grę i jeszcze raz zainstalować,usunąć save ostatnią rzeczą jaką mogę mu polecić to format dysku lub wymiana się z kumplem
     
  5. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nic nie pomaga - prawdopodobnie ostatnia aktualizacja. Po usunieciu z HDD ostatniej aktualizacji gra w kampani lub MULTI działa 15 sek to juz sukces.
    Prawdopodobnie kilka konsol z mojej daty produkcji nie ma możliwości gry w MW3 - tak twierdzi MIKROSOFT.

    Dysk nie ma znaczenia - bo bez HDD takze gra chodzi tylko 6 sek
     
  6. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    No to jak masz możliwość to pożycz od kumpla MW3 i zainstaluj a następnie zobacz czy od kumpla działa a jak nie no to zostaje ci sprzedaż albo oprawienie w ramkę i na półkę
     
  7. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie dział u mnie MW3, nie ma znaczenia czy inna kopia.
    Sprzedaje Konsole.
     
  8. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    A tak z ciekawości zapytam-próbowałeś uruchomić te grę odłączając wcześniej całkowicie dysk twardy od konsoli ? Ja tak z jedną gra miałem, że bez dysku śmigała, a z dyskiem wcale nie chciała się uruchomić.
     
  9. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem, powiem ci wszystkiego - tego także. Gra działa po załadowaniu planszy np. kampani 6 sek.

    Gry lepsze graficznie takie jak MAX PAYNE 3, DIRT 3 działają bez problemowo. Non stop gram w PEs 2012 także nie ma problemu.


    Konsultant z Microsoftu był bezradny, jest szansa że konsole wymienią mi na nową.
     
  10. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Podaj date produkcji konsoli.
    Nie masz mozliwosci sprawdzenia plyty np. U znajomego?

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  11. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1037
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    We wcześniejszym temacie pisał że płyta mu działa u kumpla
     
  12. wilos

    wilos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2010
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Gra jest nowa (wymieniona pare dni temu) działa u kolegów - data produkcji konsoli 29.07.2009.
     

Wczytywanie...

Poleć forum