1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 - Problem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez djblackkrk, Kwiecień 30, 2012.

  1. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam. Mam problem z Modern Warfare 3 na LT 3.0. Przepuściłem obraz przez Abgx 1.0.6 i dograł Topologię. Nagrałem iHAS 124b na płytę Maxell, gra odpala ale nie kopiuję się na dysk. Przy 48% wyskakuję błąd o brudnej płycie. Kupiłem płytę Verbatim i to samo. Na płytach Omega i Emtec też się tak dzieję. LTMAX wgrany poprawnie a konsola ładnie śmigała. Miałem Modern Warfare 3 z tego samego obrazu na LT 2.0 i elegancko chodził. Ma ktoś jakiś pomysł co się dzieję? Zmarnowałem już trochę płyt niestety.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wgrałeś FW pod odpowiednie płyty?
     
    1 osoba to lubi.
  4. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    W paczke z LT MAX miałem firmware i w nim już były te marki na których nagrywam.
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Media ID płyt zgadza się z Media ID FW?
     
    1 osoba to lubi.
  6. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Tak sprawdzałem każdą i są identyczne.
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Spróbuj nagrać innym iHAS'em na Verbatim'ie.
     
    1 osoba to lubi.
  8. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    myślisz że to wina nagrywarki? może obraz przelecę jeszcze raz abgx i spróbuje?
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie, tak mi się wydaje. Zmieniałeś coś w eeprom'ie?
     
    1 osoba to lubi.
  10. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie, wszystko robiłem według poradnika jak wgrywać LT MAX. Dziwi mnie to trochę bo na 4 różnych płytach wywala taki sam błąd :/
     
  11. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Masz problem z nagrywarką.
     
    1 osoba to lubi.
  12. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    To powiedz mi jeszcze jak usunąć LT MAX żeby na gwarancje można było oddać bez problemu. Wystarczy jak wgram firmware ze strony producenta?
     
  13. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak robiłeś zgodnie z tutorialem LT MAX, to wgraj backup FirmWare (powinieneś mieć zapisany).
     
    1 osoba to lubi.
  14. gawlak96

    gawlak96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ma może ktoś wersję gotową pod LT+2.0 ? Najlepiej PL. Jak tak, to prosiłbym o wysłanie linka na pw, pozdro.
     
  15. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Cofnij topologię przez XBC --> poradnik w Artykułach.
     
  16. djblackkrk

    djblackkrk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Mw3 od zawsze był pod LT 2.0. W internecie są tylko wersję przepuszczane przez abgx 1.0.6 i wrzucane pod opisem LT 3.0. Jak taką masz to cofnij topologię i będzie śmigać
     
  17. gawlak96

    gawlak96 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tylko właśnie nie działa mi. Jak przepuszczam przez ABGX to jest wszystko cacy, jak dałem przez nagraną płytkę to wyskakuje takie coś:[​IMG]
     
  18. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    masz jakiś lipny plik dvd no i prawdopodobnie źle wprowadziłeś lt max
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jaki komunikat?
     
Wczytywanie...

Poleć forum