1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 RGH problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez karbon1911, Wrzesień 6, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam mam konsolę przerobioną RGH i zawiesza się ona gdy gram w Modern Warfare 3 tylko przy tej grze tak się dzieje próbowałem formatu god, jak i xex za każdym razem to samo po mniej więcej 10 - 20 minutach gry konsola się zawiesza całkowicie nic się nie da zrobić czasami gaśnie obraz próbowałem kilku wersji MW3 na każdej to samo czyściłem pamięć podręczną konsoli i nic raz udało mi się przejść parę misji ale potem znowu sie zawiesiło. Jakieś pomysły co moze to powodować i jak to naprawić ?????

    P.S

    Grę na konsolę przerzucam za pomocą pendriva potem w FSD kopiuje na dysk konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wlacz z pena

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    próbowałem ale dalej to samo jeszcze tylko muszę spróbować z płyty zagrać
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    pobierz inny relase
     
  6. karbon1911

    karbon1911 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    już 3 wersje pobrałem każda tak samo trochę pogram konsola się zawiesza nagrałem kumplowi na płytkę on posiada konsole arcade więc grał z płytki i wszystko było ok więc to musi być coś z moją konsolą lub rgh
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeszcze co mozesz zrobić to wgrac Titleypdate do gry. Jesli to samo bedziesz musial sobie podarowac. Lub sprobowqc wrac na nowo nand i fsd, jedyne co mozesz zrobic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum