1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfare 3 Znow blokada regionalna ????

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez babol007, Marzec 13, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. babol007

    babol007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , dzis po pobraniu aktualizacji do mw3 wyszukuje mi tylko serwery w PL i to w dodatku jeden (masakra)
    wczesniej tak nie bylo , serwerow bylo mnostwo i laczylo mnie z roznymi obcokrajowcami.
    Pytanie do forumowiczow czy tez tak macie ? czy to prze ta aktulke do mw3 od IW ?
    Z gory dzieki za odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Bodzio pl

    Bodzio pl Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Małopolska
  4. Kalin_Energy

    Kalin_Energy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Różyny
  5. tenraziel

    tenraziel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2012
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam to samo ale i tak sprzedaje MW 3 bo to gówno mam same lagi gdzie w Black Ops a ciupałem aż miło
     
  6. babol007

    babol007 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 26, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Powracajac do tematu to jakas parodia. Place za gre, place za konto live i jeszcze nie mozna grac. Zastanawia mnie co spiepszyli w dzisiejszej aktualizacji i kiedy to naprawia? Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak kiedys ze tylko bedzie wyszukiwalo graczy w Polsce bo w tym momencie to tylko bedzie mozna sie pociac :)
     
  7. Futami

    Futami Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    3m
    Mam to samo. Wieczorem, to jeszcze można pograć, ale jak chce się z rana wejść do można czekać i czekać... Mam nadzieję, że coś z tym zrobią..
     
  8. pajak

    pajak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2009
    Posty:
    183
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja to prawdziwą traumę przeżywam! O ile w DM czy Dominacji znajdę jakiś mecz, to komfort gry jest zły.Brzydko mówiąc większość Polaków to kompletne 'nooby' biegnące z akimbo i kampiące łosie . . .

    Naprawcie to coś, bo mnie krew zalewa :hopelessness: .
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie ma sensu ciagnac tego watku. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum