1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modern Warfere2: problem z nagraniem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez michalsc, Marzec 13, 2011.

  1. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Cześc, ściagnąłem sobie cod mw2 i chciałem sobie nagrać, robie wszystko wg tego poradnika http://xboxforum.pl/iso-f31/przygotowanie-obrazu-iso-do-gry-na-lt-73831.html jednak w abgx mi wyskauje taki kod:
    wszystkie inne gry typu : nfs hp, ac:b, cod:bo, tdu2, rdr, nagrywały się normalnie, ale w modern warfare2 zauważyłem że ten fragment:
    Video CRC does not match!
    V0 CRC does not match!
    V1 CRC does not match!
    jest na czerwono a nie jak w wyżej wymienionych tytułach na zielono, jak to przejechac abgx-em żeby mi sie normalnie nagrało,mam kosole przerobioną na lt+1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Obraz uszkodzony pobierz od nowa.
     
  4. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na pewno ? to ostateczne stwierdzenie ? po czym to poznajesz? nie da sie tego jakoś "naprawic" ?
     
  5. Pszczoła

    Pszczoła Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2010
    Posty:
    275
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    da sie na 100%
    obraz je pachowany pewnie na wave 3
    wgraj pliki wave do katalogu abgxa to ci naprawi
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo najnowszym wave patcherem wgraj oryginalny wave i potem znowu przez abgx....ja tak robiłem z battlefieldem 2
     
  8. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Po tym masz błędy crc.
     
  9. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  10. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    taki jak ci napislaem ja lub !opeael2
     
  11. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ale tak zrobiłem, w tym poradniku pisalo zeby odaplic abgx-a, kliknąć ctrl+f i wyskakuje folder, do tego folderu wrzuciłem wave3 i 4 które były w tym poradniku, potem przejechałem abgx-em i kod który wychodzi ma dalej błędy
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    wrzuc pozostałe wavy

    Sent from my GT-I5800 using Tapatalk
     
  13. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdzie je znajde, podaj linki
     
  14. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
  15. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mam wgrać wszystkie 11 wave'ów ? wtedy bedzie śmigać ?
     
  16. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Są tam dwie "paczki" do ściągnięcia w których są wszystie wavy, po ich pobraniu kliknij dwa razy na każdą znich i samo sie wrzuci.
     
  17. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    Pobierz wszystkie paczki z wave, wgraj je do abgx odpal program i sam ci naprawi obraz o ile masz go dobrze skonfigurowanego
     
  18. michalsc

    michalsc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jest inna stronka z tymi wave'ami bo na tej przy pobieraniu wyskakują błędy
     
Wczytywanie...

Poleć forum