1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modernizacja Arcade z 2007r NTSC

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez konradc, Listopad 8, 2012.

  1. konradc

    konradc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Wynalazlem dzis w szufladzie Arcade z 2008-01-18 z USA czyli NTSC,Konsola ma z flashowany naped od LG
    Bardzo spodobala sie ona mojemu 6letniemu synkowi, i chcial bym ja zmodernizowac lecz czy bedzie to mozliwe
    1-czy mozna ja jakos przerobic na wersje PAL aby gry z EU dzialaly jakis chip czy cos
    2-Dokupic kinect
    3-W montowac HDD

    Czy jest to mozliwe? Jesli tak to prosil bym o porady najbardziej interesuje mnie mozliwosc przerobki na PAL,cos obilo mi sie o uszy ze jakis chip sie lutuje czy cos w tym stylu

    Bardzo prosze o pomoc

    Pozdrawiam

    Edytowalem date konsoli jednak z 2008r jest
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    RGH+HDD i wszystko działa
     
  4. konradc

    konradc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I dzieki RGH bede mial mozliwosc odpalania gier PAL, z tego co pamietam jak po zakupie sie interesowalem taka przerobka ntsc-pal to nie bylo mozliwosci
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Modernizacja Arcade z 2007r NTSC

    Jak masz rgh to regiony cie nie obchodza, dziala pal i ntsc

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  6. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Zrob rgh (tylko nie aktualizuj teraz konsoli!), dokup dysk 2,5 sata i kinecta i wszystko bedzie smigac.
     
  7. konradc

    konradc Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dziekuje bardzo za pomoc wszystkim
    dysk mam 2,5 chyba z 3 sztuki sie gdzies walaja, wiec pewnie jakas kieszen tylko dokupic.Wersja softu to 2.07357.0.

    Mam nadzieje tylko ze po wlozeniu kasu w Xboxa nie zlapie jakiegos roda od tak sobie, kiedys juz wymienialem odbiornik rf do padow


    Ps mam jeszcze jedno pytanko jak bym zakupil mlodemu nowke funkiel z kinectem nowego slima,to czy mozna go jakos upgredowac aby odpalal gry powiedzmy z innych zrodel niz oorginalne.Czy raczej w tych nowych jest jakas blokada czy cos
     
  8. TakenAway

    TakenAway Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ta konsolka to chyba falcon więc rrod jest całkiem prawdopodobny ;d Chyba lepiej będzie kupić jaspera albo slima i na nich zrobić RGH. Tylko trzeba zwrócić uwagę na dashboard konsoli przy kupnie, bo jeśli ma 15574 lub 16197 to nie da się zrobić rgh. Osobiście przejechałem się na starych konsolach w tym falconach dlatego będę je każdemu odradzał :p
     
Wczytywanie...

Poleć forum