1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Modowanie gry gta 4 xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lasotaa, Sierpień 18, 2013.

  1. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam. Wiem że , coś podobnego istnieję już w necie , ale nigdzie nie ma nic konkretnego .
    Chodzi mi o dodawnie modów do Gta 4 . Wiem napewno że jest to możliwe .
    Ale niestety nie wiem jak :(. Jeżeli Ktokolwiek wie jak to zrobić bardzo proszę o instrukcje krok po kroku . Czytałem coś o metodzie z pendrive , ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa , skąd brać mody . Gta oryginalne , ale wrazie potrzeby wykonam kopie . Czekam na miłych użytkowników będących wstanie mi pomóc z góry dziękuje i pozdrawiam :sneakiness:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Daniels23

    Daniels23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzan„skie, Poland
    Jest możliwość użycia programu "Horizon" wtedy dodajesz sobie tylko kase, bronie, życie i armor :p.
     
  4. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dziękuje za odpowiedz , ale te opcje już znam .
     
  5. Daniels23

    Daniels23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzan„skie, Poland
    Ale innej już nie ma. No chyba, że piracisz ;)
     
  6. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    jest opcja nie kłam :)
    ISO MOD... Trzeba poszukać zmodowanego iso i wypalić. Następnie jeśli masz oryginalną konsolę wykonać tzw. hotswap.
     
  7. Daniels23

    Daniels23 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Krosno Odrzan„skie, Poland
    Gościu czytasz czy nie? Napisałem, że jeśli piraci to jest możliwość modyfikacji, więc się nie wcinaj jak nie wiesz co piszesz.
     
  8. michalxbox360sprzedaz

    michalxbox360sprzedaz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2013
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    racja up, musisz spiracić" konsolę aby pobawić sie w mody
     
  9. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Tak jak pisałem konsola jest przerobiona, na livie nie gram , wiec bana sie nie boje . Ale GTA 4 jest oryginalne w 100% z empika :) . Nie wiem czy ktoś słyszał o sposobie bez ingerowania w iso poprzez pendriva . Mianowicie miało by to wyglądać tak , że zawartość moda wrzucamy na pena , a z pena w opcjach moje gry powinno być widoczne "dodaj do gry" . Próbowałem już tego sposobu , ale może robie coś źle ?? . Wszystkim użytkownikom którzy udzielili mi odpowiedzi bardzo dziękuje i czekam dalej może coś siee jeszcze wykombinuje ?? :)
     
  10. Felmyst

    Felmyst Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    115
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Pozwolę sobie dołączyć do tematu. Chętnie dowiem się co ciekawego można zmienić w grze. Sam mam rgh i spore możliwości używania różnych modów

    Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk
     
  11. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    A ty umiesz czytać?

    Musisz mieć RGH/JTAG + XLAST...

    ISO Mod dla LT+ : http://www.se7ensins.com/forums/threads/how-to-iso-mod-gta-original-and-gta-eflc.714451/
     
  12. Imperial BoRo

    Imperial BoRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2013
    Posty:
    389
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Co już skaczecie!! Znacie się??
    Wiecie co to do ku*** hotswap!
    I się nie wcinaj... chłopczyku ciekawe co ty wiesz o xboxsie o prócz jak go włączyć ;)
     
  13. lasotaa

    lasotaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Panowie widzę , że skóra nie warta wyprawki ,już zamów gta 5 więc pewnie 4 pójdzie na razie w odstawkę ;)
    Dziękuje wszystkim za pomoc . Jeżeli tylko ogarnę coś w tym temacie napewno dam znać . Pozdrawim
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Kacpero123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    162
  2. barman_2000
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    429
  3. z0nk31
    Odpowiedzi:
    30
    Wyświetleń:
    4176
  4. P.O.D.
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1370
  5. GruuBazz
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    522

Poleć forum