1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

modowanie konsoli

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez soldium, Styczeń 16, 2011.

  1. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    Otuż mam pytanie (tak mam już 20 pstów ale nadal czuję się siwerzy.)
    Pytanie brzmi:czy da się zmodować konsolę bez niszczenia plomby bo mam slim nie cę mieć zbanowanej konsoli i chę pograć sobie w gry arcade bez bana na xbl da się?
    EDIT:Wybaczcie ortografie nie lubię pisać na kompie starych ma straszną klawiature
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    nie da się znaczy możesz ściągnąć plomby a potem założyć filmiki są na youtube jak to zrobić .

    Ja mam 903 posty a dalej czuję się świeży czasem, człowiek uczy się całe życie .
     
  4. soldium

    soldium Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    wrocław
    no cóż dzięki za pomoc szkoda że nie mogę pograć w arcade z pena :(
     
  5. Wojto

    Wojto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiadomo czy twojego slima da się w ogóle przerobic
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  7. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    da rade, wystarczy spoofowac naped z LT+ i mozna grac na XBL nawet :)
     
  8. pietrus009

    pietrus009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Tarnów
    Plomby ci nie mają nic wspólnego z banem. Można je kupić u każdego lepszego gościa zajmującego się xboxami. Z tego co się pytałem mojego Konsolowego Szamana z wioski to można przerabiać tylko slim w pierwszej wersji. Drugiej już się nie da.
     
  9. Takenishi

    Takenishi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Myszków
    Bo jest stara i już pozapominała jak się pisze ;>
    Swoją drogą czy aż tak czasochłonne i męczące jest klikanie PPM na wyrazy i poprawianie błędów??
     
  10. swierzak

    swierzak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    póki co sie nie da. nie jestem pewien czy juz te nowe tez mozna :)
     
Wczytywanie...
Podobne tematy
  1. Kacpero123
    Odpowiedzi:
    0
    Wyświetleń:
    162
  2. barman_2000
    Odpowiedzi:
    5
    Wyświetleń:
    428
  3. lasotaa
    Odpowiedzi:
    11
    Wyświetleń:
    1088
  4. z0nk31
    Odpowiedzi:
    30
    Wyświetleń:
    4175
  5. P.O.D.
    Odpowiedzi:
    7
    Wyświetleń:
    1370

Poleć forum