1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Moge miec Lt.3.0?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez NiZiel, Maj 21, 2014.

  1. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dascha:2.0.16202.0 moge miec lt.3.0?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nikt ci nie broni heh. Ale mógłbyś podać więcej info o konsoli. Jaka konsola (phat/slim), jaka płyta główna (podaj mfr date z tyłu konsoli).
     
  4. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    data to 2008 07 06 model nie wiem ale ma zasilacz 175w i ma hdmi tyle wiem :p
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  6. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lite-On bo sa kabelki żółte
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak chcesz sam sflashować napęd to musisz kupić/zrobić sobie PROBE (żeby zczytać DVD KEY), na forum są tutoriale.
    Albo dać do serwisu żeby Ci wgrali :)
     
    1 osoba to lubi.
  8. NiZiel

    NiZiel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 18, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki ale wole sam tego nie robić :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum