1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Moge nagrac? Brak pliku

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Prison_Break, Czerwiec 11, 2010.

  1. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, jesli mam sam obraz iso gry, bez tego .dvd to moge to nagrac? bedzie dzialac?
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Nie, nie będzie działać musisz mieć plik .dvd
     
  4. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Sprawdż przed nagraniem obraz gry w abgx360 , sprawdzi on czy wszystko OK z grą i utworzy plik .DVD . Plik .DVD można samemu utworzyć w notatniku a potem zmienić rozszerzenie . Opis jest na forum . Ewentualnie możesz wypalić samo ISO używając Xbox Backup Creator .
     
  5. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. Kaspian777

    Kaspian777 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2010
    Posty:
    152
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gołdap
    Tak jest Ok!
     
  7. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wypowie sie ktos jeszcze ?: ]
     
  8. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    utworz ten plik dvd i nagraj, nie powinno byc problemow tylko sprawdz abgx czy masz odpowiedni wave do swojego extreme
    a w komentarzach najbardziej rozwalilo mnie to:
    "Can i play this on a Sega MegaDrive?? or my GameBoy?? " na szczescie gosciu od razu odpisal "Just kiddin guys.. "
     
  9. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszcze jedno:
    Czy przy nagrywaniu w imgburnie wybrac iso czy .dvd? :p
     
  10. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Oczywiście że .DVD . A do nagrywania użyj lepiej clonecd a nie imgburn-a
     
  11. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a czasem nie iso? przeciez .dvd jest podobno do zmiany warstwy przy nagrywaniu.
    .dvd ma 1 kbs
    a iso ma ponad 7gb

    Raz nagrałem na Iso i smigalo
     
  12. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Plik .DVD to właśnie informacja dla programu clonecd lub imgburn jak nagrać ten obraz ISO . Wybierasz tylko plik .DVD a program robi resztę . Nagrasz samo ISO i może w ogóle gra się nie uruchomić .
     
  13. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To miałem farta jeśli poprzednio nagrywałem iso czy jak ?:p
     
  14. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    nie nagrywaj iso bo plik dvd jest z ustawieniami dla programow nagrywajacych. a ja osobiscie polecam imgburn'a jest to program wybitnie stworzony do nagrywania gier na xbox i osobiscie go uzywam, nie spalilem zadnej plytki i polecam imgburna. na temat clonecd sie nie wypowiadam bo nigdy ( z naciskiem na NIGDY :D) nie uzywalem
     
  15. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie farta . Pewnie w imgburn był już ustawiony na sztywno layerbreak który jest używany do zmiany warstwy dla gier na X360 .
     
  16. Prison_Break

    Prison_Break Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. zonk31

    zonk31 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    433
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    dokladnie jak wypowiedzial sie fanatyk milosci z owcami :D
     
  18. sheepfucker

    sheepfucker Banned

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    147
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0


    Bez urazy ale : po co nabijasz bez sensu posty ? Liczysz na kolejne "dziękuję" ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum