1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mogę nagrywać ??

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez gaaam, Wrzesień 10, 2013.

  1. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czesc

    Mam taki problem , otóż czekalem i czekalem na Polskiego Gothica 4 i wyszedl , znalazlem wstawke (ludzia mowia ze dziala) No zassalem i chce nagrac... ABGX'em przepuscilem z ustawieniami z tego forum , tak samo nagralem ImgBurnem.

    Gra "dziwnie" się nagrywała , poniewaz zawsze ustawiam prd. x2.4 ale nagrywalo sie z x4, tym razem tylko x2.

    Nagralo sie lecz xbox jej nie przyjmuje (nie ropoznaje plyty czy cos takiego, ew. pisze zeby przetrzec plyte szmatka)

    Nie mam IHASA , ale nagrywałem Diablo 3 , fifa 12 , sleeping dogs 2 i wszystko dzialalo , wiecie moze w czym rzecz?

    Uzywam Verbatimów.

    Dodaje ss'a z abgx'a w ktorym jest cos dziwnego , te "zolte" napisy.

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pod jakie lt to nagrywasz? bo nie widać liniki w abgx360 odnośnie topologi.
     
  4. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    No pod lt 3.0 chcialem ;d co zrobilem zle?
     
  5. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Te żółte napisy to znak, że gry nie ma w bazie (i zapewne nie bedzie) tak jest ze wszystkimi grami w wersji PL - można nagrywać. A dograło topologie pod lt 3.0? bo nie widać na ss.
     
    1 osoba to lubi.
  6. the mistic

    the mistic Banned

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2013
    Posty:
    553
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ustaw autofix level 3 w abgx 360 skan i nagraj. To na dole na żółte napisy to znaczy ,że brak gry w bazie abgx360
     
    1 osoba to lubi.
  7. gaaam

    gaaam Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2012
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    autofixa level 3 dalem wic raczej dogralo topologie , dzieki sprobuje jescze raz
     
Wczytywanie...

Poleć forum