1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mogę podpiąć sie do Xbox Live z LT 2.0 ?

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez robert199788, Marzec 4, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Witam mam w x360 LT 2.0 i czy jak podłącze się (pierwszy raz pod Xbox Live) to dostanę Bana ? Ja chcę tylko pobrać kodeki aby mi filmy działały. Proszę o odpowiedź.Aha i aktualizowałem dash'a z pendrive.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Małe szanse, gram 2 miesiące na 2.0 i nie ma bana
     
  4. robert199788

    robert199788 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Sidzina
    Dzięki Rafau666. Będę miał Gold'a przez miesiąc to sobie pohasam . Pozdro
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12094
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pamiętaj, że nie zagrasz w nowe gry już na 2.0 bo zrobi ci się "cicha aktualizacja"
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Uzupełnienie: Spowoduje to, że zmieni tablice, co spowoduje, że jedynym sposobem na uruchomienie gier XGD3 będzie:
    1.Wgranie LT 3.0 i nagranie wszystkich gier XGD3 od nowa.
    lub
    2.Wgrywanie Title Update do każdej gry XGD3 z osobna z pendrive'a, tak jak tutaj:
    http://xboxforum.pl/artykuly-f206/[...-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975.html
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum