1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

???Mogę śmiało grać na LT???

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez 007Bond007, Luty 10, 2010.

  1. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mam Fight Nighta Round 4 i chciałbym popykać na livie.Mam xtrema LT.Robie wszystko tak jak w temacie sprawdzania kopii na LT ale niepokoi mnie jedna rzecz.Mianowicie na samej górze mam taki komunikat:Could not resolve host:abgx 360.net;host not found....Proszę o pomoc.
    Screeny:
    http://img28.imageshack.us/img28/6540/34427785.jpg
    http://img18.imageshack.us/img18/3640/28204321.jpg
    http://img46.imageshack.us/img46/732/68630977.jpg
    http://img63.imageshack.us/img63/5935/89671048.jpg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krosfajer

    krosfajer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    376
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Wygląda na to jakbyś miał wyłączoną opcję update'u w ABGX. Ja jak na razie spokojnie gram na livie, ABGX czasem coś żółtego pokaże i jest ok.
     
  4. wonsz

    wonsz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Łódź
    Bo strona padła im i dlatego masz taki komunikat.
     
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Grasz na piratach i popierasz ,,NPNK''. Spoko.

    Co do twórcy teamtu:
    Tak możesz grać do następnej fali kiedy znowu m$ rozpracuje lt.
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Nie wiem tylko czy rozpracowanie lt bedzie problemem. Z tego co czytalem to na lt zablokowano mozliwosc odczytu firmware.
    I teraz MS jesli nie bedzie moglo odczytac firmware -> leci ban. Nie wiem w czym problem jest.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    na liteonach wlasnie jest odwrotnie - nie mozna odczytac fw wiec jest ok :p
     
  9. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    no wlasnie o tym nie pomyslalem.
    Tylko jak sie to ma do Benq. Wlasnie testuja Benq LT ciekawe jak z tym bedzie.
     
  10. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
  11. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Tak. Możesz nagrywać.
     
  12. 007Bond007

    007Bond007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Teraz znowu mam problem bo sprawdzam tym programem Schtrom360Xtract ver. 4.1 i mam blad taki komunikat:can't open inject file.Co robić?
     
  13. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja gram i jest git.
     
Wczytywanie...

Poleć forum