1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MOH Multiplayer (Lekko Przesuniety Obraz)

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Nafta-Katowice, Październik 20, 2010.

  1. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Tak jak w temacie

    po lewej stronie ekranu i na dole jest lekko uciety obraz :)

    chcialem sie zapytac czy tez tak macie :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam tak w red dead redemption
     
  4. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Super! I co z tego? Co Twoja wypowiedź wnosi do tematu?

    Duże jest to ucięcie? Tak 'na oko' ile? Może masz coś w ustawieniach telewizora poprzestawiane?
     
  5. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE

    Też tak miałem . W menu głównym w opcjach można ustawić wymiary ekranu i po kłopocie .
     
  6. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    no wlasnie zauwazylem ze mozna sobie to ustawic :)

    TEMAT DO ZAMKNIECIA
     
  7. Mario10

    Mario10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2009
    Posty:
    233
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nafta a mówisz o multi przez Livea? bo ja nie mogłem znaleźć multi offline
     
  8. janu

    janu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ei a gdzie w konsoli mogę to zmienić żeby obrazu nie ucinalo? gram na crt w pal60
     
Wczytywanie...

Poleć forum