1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MOH: Warfighter - HD

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Gsm Liberty, Październik 24, 2012.

  1. Gsm Liberty

    Gsm Liberty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2009
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Panowie zainstalowałem textury HD, ale odnoszę wrażenie że coś nie tak z grafiką.

    Nie wiem jak dla Was ale dla mnie np. w MP jest straszna kiepska oprawa graficzna.

    Czy ktoś ma podobne odczucie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Odnośnie tekstur czy da się je zainstalować z pendrive czy trzeba z płyt ??
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    da sie z pena
     
    1 osoba to lubi.
  5. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    da sie musisz miecz paczke hd zajmuje 1,6gb formatujesz pena w xboxie i przy pomocy usbxtaf wrzucasz tekstuty na penka tak jak demo do content,potem przenosimy na dysk :loyal:
     
    1 osoba to lubi.
  7. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
  8. wilku95

    wilku95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2012
    Posty:
    116
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    czemu jak wrzucam hd teksturki na pena przez usb xtaf najpierw pisze injecting a po chwili brak odpowiedzi i tak cały czas ;/
     
  9. Turin

    Turin Ryżownik Ryżownik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 19, 2011
    Posty:
    281
    Polubienia:
    296
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Czekaj cierpliwie. U mnie to trwa kilka minut.
     
  10. cder

    cder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2009
    Posty:
    76
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    sochaczew
    Mam takie pytanie. Zamiast GROM, przez przypadek wziąłem SFOD-D. Kiedy odblokuje nasz rodzimy GROM?
     
  11. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wsadziłem tekstury hd na pendriva i nie moge ich przeniesc na dysk konsoli. przerywa i wyskakuje blad.. ktos wie o co kaman?
     
  12. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  13. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    wszystko działa pen min 4gb , skopiowane na dysk i już nie pojawia się info w grze tak lub nie by włożyć dysk . Oczywiście wrzucane xtafem
     
  14. pawellos99

    pawellos99 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    108
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ok jest dobrze.. wina pendrive'a
     
  15. shadowek18

    shadowek18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na slimce 4gb nie pojdzie co nie?? bo juz tyle razy probowalem na tyle sposobob i tych tekstur nie daje rady wgrac

    podpowiedz
    mam slim 4gb(pamiec flash ta orginalana) dysk ZEW. na ktorym mam gry .. grzy przerabian "isoto360" i wszystkie gry dzialaja bez problemu moh tez ale tekstur nie umiem dograc wkladam je na ta pamiec flash wew do content..0000.45...02.. itd itp struktura jest napewno dobra
     
Wczytywanie...

Poleć forum