1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

MoH : Warfighter PL RGH

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez TyPeK, Październik 27, 2012.

  1. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, przerabiam właśnie tę grę tak jak wszystkie programem Iso2God i w końcówce wyskakuje mi błąd :
    ************** Exception Text **************
    System.IO.IOException: The process cannot access the file 'E:\Gry X360\Xbox wypakowane\45410993\00007000\E23A380840A535040BE5.data\Data0046' because it is being used by another process.
    at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
    coś tam jeszcze...
    Klikam dalej i stoi na Calculating Master Hash Table ch...

    Niem co jest grane, pierwszy raz mam błąd przy przerabianiu obrazu. Co mam zrobić ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. P.O.D.

    P.O.D. Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2012
    Posty:
    269
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Przerób exiso do formatu .xex i już
     
  4. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok przerobię exiso. Do tej pory wszystkie gry co były 1dvd przerabialem iso2god a te co były 2dvd exiso. Wszystko było OK zawsze. Napisze czy działa za trochę
     
  5. farom

    farom Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jarosław
    Ja przerobiłem drugą płytę i niestety nie działa(singleplayer).Odpala ale gdy wybieram tryb jednego gracza woła o płytę z multi playerem.Podobną sytuację mialem z BF3.Wie ktoś jak to zrobić żeby odpalało?
     
  6. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    To MOH ma 2 płyty ? :hypnotysed: ja pobrałem jakąś wersję 8.14 gb

    Dobra, przerobiłem exiso, wszystko niby ok, włączam i pojawia się wiadomość : Zainstaluj tekstury HD... TAK/NIE, klikam TAK i fatal error, gra się wyłącza. Może ściagłem wersje bez HD tekstur i dlatego tak jest. Teraz jak wgrać same HD tekstury ? :D i gdzie je znaleźć ? ;)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info Przenoszę.
    Tekstury są na forach z grami, ważą ~1,7Gb. Wgrywasz je za pomocą pendrive na dysk w odpowiedni katalog.

     
  8. TyPeK

    TyPeK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2012
    Posty:
    122
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    już sobie poradziłem :D Do usunięcia
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3224
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر

    Info Zamykam.

     
Wczytywanie...

Poleć forum