1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Moh Warfighter ? ? ? ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yaro91, Marzec 11, 2013.

  1. yaro91

    yaro91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    witam
    nagralem Moh Warfighter na ihas oczywiscie nagrywarka posiada ltmax i w 2 misji wyskakuje blad przeczysci plyte dodam tyle ze plyta nie przeszla weryfikacji do konca na 48%wyryfikacji plyty wyskoczyl blad. co mam zrobic by normalnie grac w warfighter i nie pojawial sie blad z przeczyszczeniem plyty?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Nagrac jeszcze raz . I nie obciazac kompa podczas nagrywania. Lub nagraj w trybie awaryjnym
     
  4. yaro91

    yaro91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    nie obciazalem kompa niczym far cry3 lata a to nie a w abgx wyskoczylo na koncu na czerwono ale podobno dlatego ze gra zostala spolszczona
     
  5. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    To powinna mieć komunikat na żółto ale pewny nie jestem napisz jaki błąd
     
  6. yaro91

    yaro91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    AnyDVD style corruption was not detected... taki blad
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nagrywać i grać :)
     
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Ihas tak czasami ,ze zle nagra bez powodu. Dlatego po kazdym nagranium niech imgburn zrobi weryfikacje poprawnosci nagrania
     
  9. diadax

    diadax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    42
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    lub jeżeli to nie pomoże ściągnij z innego źródła moha i jeżeli ta gra będzie po polsku to powinien się wyświetlić na końcu napis na żółto
     
  10. yaro91

    yaro91 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    okej ściągnę z innego źródła i spróbuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum