1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

mój napęd

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez zurek, Styczeń 8, 2010.

  1. zurek

    zurek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,posiadam przerobioną konsolę i chcę nagrać activate.iso.
    Szukałem na necie rodzajów napędu,znalazłem
    [​IMG]
    mój napęd wygląda tak:
    [​IMG]
    i podejrzewam że to samsung,aczkolwiek wolę się upewnić :)
    Data produkcji konsoli 2009-08-31,jeżeli coś to pomoże.Z góry dziękuję.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    liteon v2. i activate jest jedno do wszystkich napedow.
     
  4. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A o liteonie zapomniałeś... Ty ślepy jestes? Nie masz na środku tego wgłębienia przy półkolu... Liteona masz.
     
  5. zurek

    zurek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2007
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli dla którego napędu nagrywać activate.iso?
     
  6. Floyd

    Floyd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2009
    Posty:
    799
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żyrardów
    Nie ważne jakie nagrasz Active iso (moze być te z mojej sygnatury u dołu), każde Active iso działa do każdego DVD-Romu!
     
    1 osoba to lubi.
  7. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Activate.iso nie jest przypisane do żadnego napędu tylko do wersji ixtreme 1.6 . Jeśli masz niższą przeróbkę to nie będzie działać . Pomoże wtedy paczowanie gier do wave obsługiwanego przez ixtreme w twojej konsoli . Jeśli masz ixtreme 1.61 gra z wave 4 powinna działać bez activate.iso . Activate.iso nie jest potrzebne jeśli masz napęd hitachi gdyż możliwa maksymalna przeróbka dla tego napędu to 1.51 i na tym napędzie działają wszystkie gry .
     
Wczytywanie...

Poleć forum