1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mój pierwszy flash !- proszę o pomoc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez chicku, Kwiecień 10, 2011.

  1. chicku

    chicku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich. Chciałem uaktualnić swój IeXtreme 1.5 do LT+ i i jakoś tak ten flash mi nie wyszedł postępowałem według tego poradnika : http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html i nie sczytałem poprzedniego firmware gdyż klucz miałem sciągnięty wcześniej. Po kliknięciu w Jungleflasher'ze LiteOn-Erase program nie wykrywa napędu to znaczy na tym samym porcie widnieje napis : "Drive not found !" czy w ten napęd da się jeszcze jakoś wgrać firmware ? Wersja napędu to DG-16D2S prosiłbym o dokładne opisanie co i jak gdyż był to mój pierwszy flash. Z góry dziękuję i pozdrawiam :confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    albo odpal dosflash32 w windowsie z folderu z dosflashem 1.9....
     
  5. chicku

    chicku Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeszce jedno pytanie czy potrzebuje jakiegoś układu pod com1 ? czy coś takiego ?
     
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Wystarczy Ci kabel sata
     
Wczytywanie...

Poleć forum