1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mój pierwszy Xbox z LT

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DjZaQ89, Luty 20, 2016.

  1. DjZaQ89

    DjZaQ89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam jestem nowym użytkownikiem Xboxa.
    Zakupiłem Xboxa i poprzedni właściciel nie za wiele mi powiedział o niej.
    Wiem że jest przerobiona na LT ale nie wiem w jakiej wersji bo na jednej z płyt z grą mam napisane LT3.0 a na pudełku markerem ktoś napisał LT 1.9 domyślam się ze zostało zaktualizowane do 3.0 Pytanie moje czy jak szukam gier to tylko i wyłącznie muszą być 3.0 czy jeśli będzie 2.0 to też pójdzie ? wiem napiszecie że są poradniki ale chce po prostu konkretniej odpowiedzi od bardziej doświadczonych. Posiadam niestety tylko laptopa i domyślam się że nie ma on nagrywarki Ihas czy są może nagrywaki Ihas pod usb ? na wstawkach z grami widziałem również dopisek XDG2 ? wiem że jest jeszcze RGH i to zupełnie nie pójdzie na LT. Proszę o odp na moje pytania bez hejtów :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1531
    Polubienia:
    683
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Sumując jak masz lt3.0 to ściągasz grę odgrywają topologie programem abgx nagrywane i grasz xgd2 to nie obraz gry tylko zabezpieczenie danej gry. Co do ihas dokupujesz adapter sata-usb i działasz pod laptopem. Gry xgd2 nagrane na zwykłej nagrywarce bez ihasa gry z civ i xgd3 tylko ihas a jak nagrywać to już musisz poczytać na forum

    Wysłane z mojego C6603 za pomocą Tapatalk 2


    Flash - Modyfikacja oprogramowania konsol Xbox 360 Phat/Slim - lt3.0/LTU/LTU2/RGH1.2/RGH2.0
     
  4. DjZaQ89

    DjZaQ89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Czyli jak szukam gier to tylko z LT3.0 nie wiem czemu ale jak patrze po serwisach to mało jakoś jest na LT 3.0 :(
     
  5. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3451
    Polubienia:
    1225
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Daj sobie spokój z LT dziś na końcu tej generacji gry są tak tanie... Jak masz na pudełku LT 1.9 to jest to bardzo stara wersja z ja wiem 2009r ? Tak czy owak musisz ją zaktualizować do 3.0 samemu albo u kogoś jak chcesz bezsprzecznie grać online.
     
  6. DjZaQ89

    DjZaQ89 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 20, 2016
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Raczej jest to LT3.0 bo na jednej z gier mam napisane Fifa 14 LT3.0 więc ktoś już ją zaktualizował :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum