1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

moj pierwszy xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nygga1993, Maj 12, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    jestem tu nowy i zamierzam kupic sobie konsole.
    niestety budzet pozwala mi tylko na uzywany sprzet:( chcialbym abyście doradzili mi jaka konsole wybrac, na co zwracac uwage, lub zapodac jakies ciekawe linki, dodam ze budzet to jakies 500zl
    chcialbym zeby konsola byla przerobiona, i zeby pady nie byly z kablem

    i jeszcze jedno, jesli udaloby mi sie kupic nowego xboxa 360 slim, to czy mozna go przerobic? jakie sa plusy i minusy tej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. uszyneq

    uszyneq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 21, 2011
    Posty:
    753
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    za 500zl kupisz uzywanego slima 4GB przerobionego albo starszego jaspera
     
  4. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  5. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    allegro albo forum
     
  6. NeVeR95

    NeVeR95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2012
    Posty:
    99
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Puławy
    poszło pw
     
    1 osoba to lubi.
  7. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    xbox 360 jasper
    2 pady bezp
    20 GB
    kilka gier

    i to za 500zl, co myslicie? oplaca sie?
     
  8. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Tak
     
    1 osoba to lubi.
  9. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czy jest mozliwosc podlaczenia kinecta do tej konsoli???
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Do kazdej.sie da

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  11. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    czyli bez problemu by dzialalo? no to nie mam wiecej pytan, thanks
     
  12. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeszcze jedno, czy w przypadku przerobionej jkonsoli gra w sieci calkowicie odpada?? i czy po podlaczeniu jej do internetu mozna robic jakies inne rzeczy?
    czy jest mozliwosc podlaczenia przez wifi?
     
  13. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na przeróbce napędu możesz grać w sieci, na rgh nie możesz

    możesz łączyć przez wifi
     
  14. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak z przerobka slim??? jak to sie wogole dzieje? mozna samemu czy nie?
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Slimy z przed sierpnia 2011 przerobisz, nowsze na razie nie, tutoriale w dziale lt
     
  16. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  17. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  18. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wiec jak jestem zielony to czy sobie poradze z przerobka?
     
  19. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    ja za przeróbke slima 4gb dałem 50zł
    już lepiej wydaj to 50zł a nie baw sie sam
     
  20. nygga1993

    nygga1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    gdzie przerabiales?
    czylik warto go kupic?
     
  21. TeHaCek

    TeHaCek Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KRK
    warto, ja przerabialem w Krk, zakupiłem nagrywarke iHas i po wypalaniu gier ta nagrywarką gram na Xbox Live i niemam żadnych problemów
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum