1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Moj tv czy bedzie dobry pod xbox ?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez JuNy, Grudzień 19, 2010.

  1. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam mam kupionego xbox'a slim 4gb . A telewizor mam dosc stary . ( sam nie wiem ile ma lat ;p ) CRT dodaje fotke

    [​IMG]

    Fotka wzieta z internetu !

    I moje pytanie takie czy bedzie sie dalo grac na nim na moim xboxie ? ( np w . Gta 4 , mw2 ) i czy bedzie w miare dobra grafika ?
    Czekam na fast odp . dam thx !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przez euro zapewne tylko i wylacznie pograsz :] grafika bedzie w miare mozna smialo grac
     
  4. marek2fgc

    marek2fgc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    485
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Można grać, ale grafika niezbyt będzie przyjemna.
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zrób zdjęcie tyłu telewizora to powiemy ci jak podłaczyć. a da się na pewno i jakość będzie całkiem niezła.
     
  6. jaras111x

    jaras111x Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to ja ci napiszę tak, jeśli wcześniej nie miałeś okazji grać na lepszym tv to ok pograsz i na tym, z tego co wiem jest szansa że w niektórych grach bedziesz miał obcięty obraz(np. red dead redemption)
     
  7. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    na tym tv gralem na ps2 i nie bylo tak zle w sensie z rozdzielczoscia grafika byla taka jak normalna na ps2 ;d juz robie zdjecie

    [​IMG]

    Mam takie same cos jak z tylu na zdjeciu ( zdjecie z neta ) tylko ze mam takie 2
     
  8. Onicniepytaj

    Onicniepytaj Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2010
    Posty:
    5421
    Polubienia:
    1661
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Śląsk!
    Masz wejście jak każdy CRT ma. I tak podłączysz Slimke pod Euro. W slimkach musi być kabel euro (bądź przejściówka). Mam xboxa elite jaspera i jade na hdmi.
    Wiadomo że jakość obrazu nie będziesz miał taką jak na tv z hd. Ale grać będzie szło. Lecz pełnej satysfakcji z grafiki nie uzyskasz.
     
  9. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    Ale wazne ze bd mozna normalnie grac ;)
     
  10. Qukis

    Qukis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    A nie lepiej podpiąć pod monitor ?:D
    Czy masz 15 calowy z wielką d..
     
  11. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    mam monitor lg 19 cali lcd not hd . zwykly monitor lcd ;dd

    A teraz pytanie co do rozdzielczosci z jaka bede mogl grac na moim tv ?
     
  12. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    Z tego co wiem to rozdzielczości nie ustawisz sama sie "dobierze" ja gram na 32" THOMSON CRT i żadnej rozdzielczości nie ustawiałem tylko w konsoli na 60HZ zmieniłem, chciałem też ustawić panoramę ale napis robiły się małe i słabo czytelne w niektórych grach
     
  13. mai

    mai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    DG
    niekoniecznie normalnie pograć. W kineskopowcach będzie Ci cięzko w niektórych grach przeczytać napisy(poprostu są za małe) np w Sacred-zie zadnego questa nie przeczytasz ;p. Monitor nawet bez hd da Ci dużo lepszą jakość ;P. Rozdzielczość tv jeśli się nie mylę:

    "
    576i jest to skrócona nazwa jednego z trybów wideo telewizji SDTV. Liczba 576 oznacza rozdzielczość ekranu równą 576 linii w pionie, a litera i oznacza obraz z przeplotem ("i" ang. interlaced). Rozdzielczość pozioma obrazu cyfrowego wynosić może 704 lub 720 pikseli. W telewizji analogowej obraz 576i stanowił podstawowy standard dla systemów PAL i SECAM, z tym że określano go jako 625i z uwagi na występowanie w sygnale dodatkowych, "pustych" linii synchronizujących. " (cytat z wikipedii)
     
  14. krisroza

    krisroza Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Ostrów
    Z tymi napisami to prawda niestety
     
  15. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
    E tam literki ;)) wazna jakos gry , angielski ogarniam wiec dam se rade ;d . Thx za pomoc ;) jak obiecalem leca THX :p . Xboxa dostane jutro albo w piatek to opowiem wrazenia i ewentualnie jak bd szukal pomocy .
     
  16. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    moje zdanie jest takie ze granie na CRT i starszych antyckach to gwalr na tak dobrej konsoli jaka jest xbox..a do tego obraz jest okropny na crt - masakra
     
  17. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Jeżeli masz monitor LCD to podłącz kablem VGA (Tylko dobrej jakości) i będziesz miał bardzo ładną grafikę.
     
  18. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    dokladnie, jak kolega napisal wyzej,, wolalbym grac na 20 calowym monitorze lcd niz na 30 tv crt
     
  19. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    ja nie polecam na crt, na początku miałem xboxa podłaczonego pod stary tv i grafika była jak na PS2, dopiero jak kupiłem monitor 20" to zobaczyłem jak wygląda prawdziwa grafika . ( mam podłączonego DVI > HDMI)
     
  20. JuNy

    JuNy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Olsztyn
  21. Chuck

    Chuck Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    146
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Oświęcim
    takiego kable nie ma w zestawie( podobno kiepskie są te kable za 15zł, trzeba trafić na dobry, mi sie udało i jakos szło, teraz słuzy tylko do dzwięku), no jak podłączysz to normalnie się włączy. Chyba że chcesz mieć kompa i xboxa podłaczonego na raz, to musisz mieć dwa wejścia. Ja mam jedno i muszę przepinać jak chce zagrac na konsoli, ale po pewnym czasie nie bedzie Ci robić wielkiego kłopotu to przełączanie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum