1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mój X ma problemy dzwiekowe z każdą grą

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez diego88, Maj 2, 2009.

  1. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!!

    Mój Xbox ma problemy dźwiękowe z kazda gra jaka grałem a wiec

    - Star Wars Unleashed - Dźwięki tylko w filmikach w grze 0
    -Iron man (demo) - Jakieś trzeszczenie bład naprawiany dopiero jak wyłączę opcje ,,music''
    -Grid (demo) - Jak przywalę mocno samochodem (śmierć) dźwięk sie wyłącza)
    -Fable II - Xbox pyta sie mnie czy stworzyc nowy profil nie mam karty pamięci podczas tego pytania dźwięk jest wporzadku dopiero jak wezmę opcje wyjdź dźwięk bardzo trzeszczy. Proszę o pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Mam 3 myśli :
    -Płyta Porysowana
    -Konsola Kończy swoją żywotność
    -coś z kabel Audio ( włącz grę i ruszaj kablem)
     
  4. jasiulu

    jasiulu Banned

    Dołączył:
    Luty 27, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Napewno nie psuje sie konsola bo to niemozliwe ze akurat za kazdym razem w tych przypadkach dzwiek sie wylacza.
    Plyta moze byc porysowana ale dema masz raczej na karcie pamieci...
    To trzecie najprawdopodobniej.
     
  5. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobra sprawdzę z tym kręceniem kabla ale dopiero za godzinkę tv jest zajęty. Czekam na więcej wypowiedzi i propozycji . JESZCZE RAZ THX
     
  6. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kręcenie kabla nic nie pomogło :(
     
  7. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie jak zresetować ustawienia wyświetlania?
     
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A jakim kablem podłączasz konsolę do TV ??
     
  9. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chinch , Kabel AV Standard
     
  10. PiaER

    PiaER Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 8, 2009
    Posty:
    70
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Auvergne
    Skoro usterka dzwieku nastepuje zawsze w okreslonych sytuacjach watpie, zeby byla to wina kabla. Mysle, ze to wina chipu odpowiedzialnego za dzwiek. Jak to naprawic, nie mam pojecia.
     
  11. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jakiś serwis pomógł by mi z tym problemem ??
     
  12. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A w filmach masz taki problem ?(czyt. podczas oglądania?)
     
  13. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi Ci o filmach w grze czy normalnych ?
     
  14. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Normalnych ,takich w ,,odwarzaniu".
     
  15. diego88

    diego88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety nie mogę Ci powiedzieć ponieważ
    1. Nie wiem jaki format obsługuje Xbox (jestem zielony :) )
    2.Wrzuciłem film AVI na pendrive i musiałem wejść w neta w celu pobrania kodeków lecz niestety nie mam narzazie możliwości wejścia w live .
    Chyba że jest jakiś format plików co nie potrzebuje neta ??
     
  16. Misiael

    Misiael V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Październik 23, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wmv nie potrzebuje neta. A pamiętacie jak niedawno była dostępna po podpięciu konsoli do neta poprawka do dźwięku?? Coprawda dotyczyła HDMI, ale może warto podpiąć Xboxa pod neta i zobaczyć czy to coś nie da??
     
Wczytywanie...

Poleć forum