1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Moj xbox 360 sie posypal przez Saints row 3?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Vladimir Drakula, Czerwiec 13, 2012.

  1. Vladimir Drakula

    Vladimir Drakula Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    A, A
    Witam

    Wczoraj grajac w Saints Row Third probowalem wyslac stworzona postac na serwer gry.
    W trakcie wysylania uslyszalem tylko specyficzny dzwiek ze ktos jest dostepny.
    Specyficzne Xboxowe plumplum......A ekran zastygl na INFORMACJA:WYSYLANIE POSTACI i tak sie to zaczelo.....jako iz konsola przestala reagowac na jakiekolwiek dzialania zresetowalem konsole....wszystko cacy....odpalam gre ponownie......Dowiadujac sie przy okazji ze wrocilo mnie do zapisu sprzed godziny....Nic to mysle.....w menu bylem dluzsza chwile......Kontynuuje kampanie...15 sekund i bum....zwiecha.
    Restart........i ta sama sytuacja.....15 sekund i zwiecha....
    Mysle ze plik zapisu sie skopal wiec zaczne cala gre od nowa........
    Nie bylo mi dane......jako ze przy kolejnej probie odpalenia konsoli wywalilo error71
    przy kolejnej probie error 79.
    A pozniej juz nic nie pokazywalo.........padem odpalam konsole....konsola sie zalacza....kinect sie zasila....pad tez sie polaczyl......zwiecha....
    Restart.......i znowu to samo co powyzej tyle ze tym razem juz nie laczy pad...kinect......nie pali sie zadna lampka na ringu........a konsola sobie w najlepsze czyta plyte....tyle ze nawet juz nie laczy sygnalu z TV...

    Konsola premium biala kilkuletnia......
    Ma ktos jakis pomysl co sie dzieje??.....bo poki wywalalo witaminki E to jeszcze ok...w miare mam jakis zarys......ale teraz to juz nic..POMOCY
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    "Moj xbox 360 sie posypal" A mój tańczy tango.

    Weź to opisz jeszcze raz spokojnie bez kropek tylko z przecinkami, twój tekst jest tak chaotyczny, że nie mam pojęcia co dzieje się z twoją konsolą.
     
  4. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    gra nie ma nic do rzeczy, kosola dostala rroda ze wzgledu na wiek i juz
     
  5. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    71 Problem z nieudanym Update dashboarda/systemem plików w nand flashu
    79 Problem z HDD. Jednak jeden człowiek informuje, że będzie to błędny system plików w nand flashu. /// informacja z forum.xboxonline.pl/

    Jeśli nie robiłeś aktualizacji, to może z dyskiem coś jest nie tak. Spróbuj odłączyć i dopiero uruchom konsole. Kości nand można chyba ponownie zaprogramować, więc możliwe, że nie obejdzie się bez oddania konsoli do serwisu.
     
  6. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    napisz jaka dokładna data produkcji.
    Spróbuj odpiąć wszystko oprócz zasilacza i zobacz czy startuje
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Wyjmij dysk, podłącz pendrive'a i wgraj na niego aktualizację Dash'a.
     
Wczytywanie...

Poleć forum