1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

moj XBOX

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez svim, Styczeń 20, 2012.

  1. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hej,
    prepraszam jesli pytania beda banalne, ale juz obczytalem FAQ, tematy, korzystam z poradnikow, ale niestety bez efektow
    problem:

    stalem sie posiadaczema XBOX 360
    rok produkcji 2006 (wg naklejki) naped wg tacki toshiba/samsung, info od poprzedniego wlasciciela "ma chip" - pewnie ma bo konsola sie nie aktualizuje i nie ma dostepu do live,
    gry (wygladaja jak orginal dzialaja, te nagrane przeze mnie (poradnik, plyta verbatim, predkosc 2,4 wszelkie ustawienia, tylko bialy ekran i logo xbox 360)

    to tyle informacji jakie zebralem o mojej konsoli, co dalej z nia zrobic, co poprawic by gry z netu dzialaly? flashowac naped? *jak na laptopie. inaczej nagrac gre...

    jestem zielony....

    bardzo prosze o pomoc lub chociaz wskazowki...

    pozdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mateusz_44

    mateusz_44 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dębica
    ma chip czyli jtag lub rgh ale mysle ze to pierwsze jezeli masz tego jtaga to nic nie nagrywasz tylko podpinasz pendrive czy dysk hdd i odpalasz gry z nich tylko dziwne ze masz bialy ekran i nic wiecej nie wyskakuje
     
  4. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    testowalem juz hdd na usb i lipa nie widzi (zrobilem nawet mu partycje do 16 gb i nic)

    chcialem pokombinowac z dashboard ale wkladajac pendrive z folderem $SystemUpdate - brak reakcji
     
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała

    wrzuc na dysk xexmenu lub wlacz z plyty, wlacz konsole a otwieraniu tscki powinien zaadowac sie xell
    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  6. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    przepraszam, nie zrozumialem nic
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Włącz konsole przyciskiem od wysuwaną takie i powiedz czy pojawia Ci się niebieskie tło z napisami.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
  8. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    wł konsole przyciskiem do wysowania tacki, idzie animacja a pozniej menu konsoli
     
  9. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy jest ktos wstanie zidentyfikowac co z moja konsola??
     
  10. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czyli niema jtag i wg mnie niema klucza napedu.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  11. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to co jest z ta konsola, plyty z bazaru dzialaja a nagrane z netu nie....
     
  12. SerwisKonsol

    SerwisKonsol Banned

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2012
    Posty:
    446
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Czyli dzialaja gry. Daj do przerobienia na lt 2.01 i beda dzialac.

    Wysłane z mojej XPERII Neo V za pomocą Tapatalk.
     
  13. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie mam takiej mozliwosci, nie mieszkam w Polsce a tu nie znalazlem nikogo kto przerabia, sam nic z tym nie zrobie??
     
  14. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    moze jest ktos wstani mi pomoc np przez gg, moge zaplacic byle cos z tym zrobic
     
  15. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. dominik20212

    dominik20212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  17. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    sorki, ale ja sie na tym w ogole nie znam, chce tylko wiedziec co mam za przerobke i co da sie z tym zrobic, i dlaczego gry nagrane nie dzialaja... szukam kogos kto mi pomoze to rozszyfrowac.
     
  18. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Graj na oryginałach lub przerób nanowszą przeróbką
     
  19. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Po rozmowie na Gadu wyszło że konsola czyta tylko Wave 2 , więc jest jakiś Ixtreme 1.2 może coś kawałek nowszego.
     
  20. Yarkezy

    Yarkezy Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    313
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Piotrków TryBunalski
    Montuj klucz napędu albo Probe i jak masz Stacjonarke to na lajcie sam sobie nowego Ixtreme wgrasz ; ]
     
  21. svim

    svim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2012
    Posty:
    89
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    zakupilem na allegro USB Probe Delux V3 Spider , teraz co wgrywac by wszystko chodzilo, czy przerobka napedu wystarczy, czy cos jeszcze zrobic zeby nowsze gry nie wolaly aktualizacji (ktora i tak sie nie chce wgrac)
    pozdr.
     
Wczytywanie...

Poleć forum