1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Mój xbox360 nie chce się połączyć się z internetem błąd 80151909

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez krzychu457, Listopad 17, 2014.

  1. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Tak jak napisałem mój xbox nie chce połączyć się z internetem. Podczas logowania konta pokazuje mi błąd nr 80151909. potem jak testuje połączenie sieciowe to xbox łączy się z wi-fi ale z internetem już nie. Zrobiłem tak jak pisało w pomocy technicznej było napisane ale to nie pomogło. Czy ktoś ma ten sam problem?Czy ktoś wie jak go rozwiązać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    konsole z rgh nie łączą sie z xboxlive
     
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  5. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    konsola jest nieprzerabiana.
     
  6. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten sposób też sprawdzałem i nic mi nie dał. Jak chciałem pobrać profil to pokazywało mi się okno sprawdzania połączenia sieciowego i potem że tego połączenia nie ma i żebym zrobił test połączenia czyli robi się błędne koło. Przywracałem też ustawienia fabryczne komputera i nic.
     
  8. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    czyli generalnie nie masz netu na konsoli tak ? - na innych urządzeniach jest necik ?
     
  9. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak na innych urządzeniach jest ale też na mojej lumii też konto xbox live mi nie wchodzi pokazuje mi błąd 0x80072efd
     
  10. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  11. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na kompie loguje się normalnie. I chyba znalazłem rozwiązanie problemu wstawiam link jakby ktoś miał podobny problem Xbox.com Forums
     
  12. roch0

    roch0 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Gdy miałem ten sam problem zresetowałem router i pomogło ;)
     
  13. krzychu457

    krzychu457 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2014
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Resetowałem router wiele razy i to nie pomogło.
     
  14. OxXxO

    OxXxO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 19, 2011
    Posty:
    37
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Ja, jak miałem ten błąd po prostu odłączałem się od router'a w xboxie i wpisywałem na nowo hasło i działało. Spróbuj tak
     
  15. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    A porty odblokowane ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum