1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

moja konsola sie nie uruchamia

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez waldemiro1984, Październik 20, 2013.

  1. waldemiro1984

    waldemiro1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wlaczam konsole i pali sie zielona diodka wydawaloby sie ze wszystko jest w porzadku ale nie jest bo nie cche sie uruchomic nie wiem co moze byc przyczyna prosze o pomoc dodam ze tlo jest slim z przerobka rgh i nie dawno milem duzo zwiech ale dziwne bo jej potem przeszlo samo i nic nie cielo az tu nagle takie cos :(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sebiq85

    sebiq85 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    18
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. waldemiro1984

    waldemiro1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myslisz ? ale wszystko hulalo jak talala przez ponad rok na tym rgh. moze cos jeszcze moze byc przyczyna?
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    rgh do poprawki.
    pewnie kabelek się odlutował albo poluzował.
    wyślij do speca jeśli nie masz umiejętności lutowniczych
     
  6. jmik76

    jmik76 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2012
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może padły luty pod procesorem od grafiki. w każdym razie, jak nie robiłeś sam update'ow dasha, i nie zapodałeś jakieś dziwnej rozdzielczości to klocek powinien się uruchomić.
    sprawdź czy mimo braku obrazu po jakimś czasie klocek wystartuje (zakręcą się te pierścienie wokół włącznika), i koniecznie sprawdź połączenie kabli klocek-tv, może się któryś obluzował..
     
  7. waldemiro1984

    waldemiro1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja czekale bardzo dlugo az swiateloko poprostu gaslo i nie krecilo sie nie wokol :), kable napewno sa w porzadku moze faktycznie sie cos odlutowalo bo wydawalo mi sie ze cos delikatnie żegotal wiec to moze fatycznie to?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wygląda na to ze padła slimka. Lecz rgg w pierwszej kolejności do sprawdzenia

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. waldemiro1984

    waldemiro1984 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2012
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    padla ? ale do naprawienia jest? mniemam
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jeśli padła to kosztów nie oplacalne

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  11. PawelBystry2

    PawelBystry2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2013
    Posty:
    84
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaka data produkcji konsoli?
    może masz wersję z post fixem, który czasami nie styka dobrze do kulki pod CPU i możliwe że przez to konsolka nie odpala,
    najlepiej podesłać do serwisu, otworzy się ją i wiadomo będzie czy rgh do poprawy czy coś więcej,
    raczej rgh do poprawki
     
Wczytywanie...

Poleć forum