1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor a Xbox

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Picek17, Maj 4, 2013.

  1. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Witam czytałem już dużo tematów ale dalej sie nie dowiedzialem wiem co potrzebuje itd.
    Ale moje pytanie rodzi sie tu czy moge podłączyc xboxa do SAMEGO monitora bez komputera itd. i co potrzebuje zeby monitor działa czy musze go jakos podłączac dodatkowo do prądu ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamileqPL

    kamileqPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2012
    Posty:
    310
    Polubienia:
    67
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    No tylko monitor i to chyba logiczne, że trzeba go do prądu podłączyć tak jak xboxa żeby działał

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    dobre :)
    Tak można podłączyć monitor do Xboxa 360 i do prądu oczywiście też :)
     
  5. paxmack

    paxmack Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    477
    Polubienia:
    57
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Wroclove
    Jak monitor ma dwa wyjścia hdmi albo VGA, to jednym kablem podłączas kompa, a drugim xbox. Żadna filozofia :)
     
  6. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Taki kabel od ms lub BigBen
    [​IMG]
    do tego:
    [​IMG] na dzwiek jesli nie masz glosnikow w monitorze.

    No i ofc monitor podlaczony do pradu :D
     
    1 osoba to lubi.
  7. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
  8. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Kabel jest dedykowany.

    W opisie modelu monitora, nie bd rpzciagniety. Przy 16:10 sa dwa paski male na dole i u gory, nie przeszkadzaja az tak bardzo.

    Wysłano z MT11i z użyciem Tapatalk
     
  9. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Witam ponownie :)

    Kupuje ten oto monitor asus mw221 za 200zl znalazlem ale bez okablowania i co mi będzie potrzebne zeby wszystko działało jakie kable żeby podłączyc do xboxa i jakie żeby podłączyc do prądu?
     
  10. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Jeśli monitor będzie na VGA to kupujesz taki kabel jak masz wyżej na fotce lub jak będzie miał wejście HDMI to kupujesz kabel HD dla lepszej jakości obrazu , a co do kabla zasilania to poczekaj, aż Ci monitor przyjdzie wtedy zobaczysz na jaki kabel zasilający on jest.
    Może być on taki, ale nie zawsze zależy on wejścia w monitorze.
    [​IMG]
     
  11. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    ale na 100% bedzie do niego jakis kabel i w jakiej cenie?
     
  12. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak będzie, dlatego są różne kable by przypasować końcówkę do monitora, a cena to różnie najlepiej iść do sklepu jakiegoś komputerowego i zapytać, bo na allegro się nie opłaca, bo kabel 3zł, a przesyłka np. 14zł.
     
  13. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ładnie przepłaciłeś z monitorem ja za stówkę bym ci sprzedał podobny i taki kabelek gratis :D
     
  14. Picek17

    Picek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum