1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

monitor czy idzie podłączyć xboxa?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez backout, Wrzesień 16, 2013.

  1. backout

    backout Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, na początku chciałbym się z Wami wszystkimi przywitać, ponieważ dopiero co się zarejestrowałem ;).


    Ogólnie problem tkwi, w tym, że nie mam tego hdmi, a niestety mój brat ma monitor z hdmi, ale nie często udaje się go pożyczyć.

    [​IMG]

    ogólnie monitor wygląda tak, sam nie wiem czy da radę, bo wejścia hdmi to tam nie ma.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. masti1986

    masti1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    186
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Southampton(Wielka Brytania)
  4. assassins

    assassins XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2013
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ustroń
    Jeśli mowa o tej przejściówce, to kupiłem podobną aby podpiąć do monitora zwykłego z kablem vga i po podpięciu, nic - czarny ekran, 0 obrazu. Jak podpinałem tym samym sposobem do TV wszystko pięknie działało. Jestem ciekaw dlaczego tak się dzieje. Więc jeśli kupisz nie masz 100% pewności że zadziała. Tutaj masz linka abyś nie musiał daleko szukać :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum