1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor do 600zł

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fixer5, Kwiecień 10, 2011.

  1. fixer5

    fixer5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam
    Szukam monitora do xboxa i tylko do niego mam 600zł zastanawiałem sie nad tym http://allegro.pl/full-hd-nowy-lg-w2261vp-pf-50000-1-hdmi-2ms-fv-gw-i1536296508.html
    ale chcę poznać wasze opinie i porady chciałbym aby miał hdmi 22-26 cali
    z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  4. Macireks

    Macireks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2011
    Posty:
    471
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rzeszów
    Ten monitor co dałeś to dobry wybór. Ma złącze HDMI i to jest mega plus. Polecam ;)
     
  5. saffal

    saffal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    21,5 cala to mało. Lepiej zastanów się nad większym modelem ;)
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  7. fixer5

    fixer5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  8. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Wiesz jeżeli kupisz monitor bez wbudowanych głośników a z hdmi to bedziesz musial kombinować z kablem vga( rozbierać wtyczkę żeby zmieściła Ci się wraz z kablem hdmi) zeby mieć dzwięk właśnie przy użyciu HDMI a to dodatkowy koszt na kabel. ten monitor co podałem to tylko przykład. Generalnie kieruj sie tym aby był to monitor z hdmi i głośnikami, polecam 22 cale taki posiadam i wystarczy zupełnie.
     
  9. sweeterek

    sweeterek Banned Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2011
    Posty:
    2073
    Polubienia:
    175
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
    Kolega tam wyżej dobrze ci podał ten monitorek Asusa z głośnikami i HDMI,nie będziesz musiał kombinować tak jak to kolega powyżej opisał.
    Teraz dobry monitor FHD z głośnikami markowej firmy można trafić za grosze w rożnego typu saturnach itp.
     
  10. fixer5

    fixer5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  11. csdesign

    csdesign Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zwolle, NL
  12. dominik15

    dominik15 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2011
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a ja slyszalem ze do boxa lepiej kupic telewizor..po prostu mam znajomego ktory pracuje w jednym ze sklepow ze sprzetem i mowi ze ludzie kupuja boxy z monitorami,niedlugo wracaja i kupuja telewizory(rozczarowali sie monitorami) a podobno najlepiej jest do xboxa kupic (nie zartuje)..... projektor ! gry po prostu miazdza. a jesli chodzi o tv vs monitor, to z tego co wiem do monitora trzeba kupic jakies przejscie zeby dalo sie polazczyc z boxem,a tv jest juz gotowe i mozna podlaczyc podstawowym kablem ktorego dostalismy do boxa.
     
  13. protaktyn

    protaktyn Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    223
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Gateway 23' FULL HD.
    Polecam! Świetny monitor.
     
Wczytywanie...

Poleć forum