1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor do Xbox 360 arcade Jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tonio96, Luty 16, 2010.

  1. tonio96

    tonio96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam mały problem, bo chciałbym kupić monitor do Xboxa niezależy mi na "super hiper mega" jakości tylko o przyzwoity obraz na monitor tylko 400 złociszy moze troszkę więcej czy jest taka możliwość? może coś takiego http://allegro.pl/item916251920_nowy_acer_x223w_dvi_hdcp_vesa_fv_gw24m_ce.html
    I czy będzie możliwość odtwarzania dzwięku
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tonio96

    tonio96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Maques

    Maques Banned

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ;]

    Witam polecam monitory z firmy ASUS.Bardzo dobre,mam model VW225N kupiłem za chyba 599zł.Złacze DVI.Ale jak poszukasz to znajdziesz fajny monitor z Asusa za 400zł
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Co to Acera to są różne opinie o tej marce.
    Jak za 400 zł to bierz i musisz kupić kabel DVI-HDMI (Microsoft lub Big Ben) tańszych nie kupuj bo jakość obrazu będzie gorsza, co do dźwięku musisz kupić audio adapter (dodawany był do Elite) i przez niego podłączysz głośniki lub przerobić wtyk kabela composite (był poradnik na forum)
     
  6. michanow

    michanow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    w kablu DVI-HDMI obraz jest przesyłany cyfrowo, więc na każdym kablu będzie ta sama jakość, natomiast w kablu VGA obraz jest przesyłany analogowo i tu się zaleca Big Bena lub Microsoftu. Chociaż ja mam kabel VGA za 30 zł i obraz jest zaje****y.
     
  7. tonio96

    tonio96 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Thx ide do sklepu i kupuje :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum