1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor do Xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez HeXkiLL, Styczeń 31, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. HeXkiLL

    HeXkiLL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.
    Dzisiaj przyszła konsolka :D, i jestem z niej bardzo zadowolony. Ale nie o to mi chodzi.
    Chciałbym podłączyć mojego X'a do monitora ale nie wiem czy będzie można. Mój monitor to: Samsung SyncMaster T190. Czytałem gdzieś, że do podłączenia monitora do X'a trzeba mieć wbudowany w monitorze tuner TV, czy to prawda? Czy jest jakiś sposób aby podłączyć monitor do konsoli ??

    Prosił bym o odpowiedz.
    Pozdrawiam.:eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
  4. HeXkiLL

    HeXkiLL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jeżeli bym chciał grać z głosem to bym musiał mieć wbudowane głośniki w monitorze tak ??
     
  5. piracik11

    piracik11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie lepiej kupić HDMI ?
     
  6. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    jeśli monitor bedzie miał wejścia na chinch to tak. ale to jest chyba w monitorach z tunerem TV
     
  7. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    wątpie, że ten monitor ma wejście HDMI
     
  8. bater88

    bater88 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. sily

    sily Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lublin
    i po problemie masz, nawet słuchawki mozesz podłączyć;)
     
  10. HeXkiLL

    HeXkiLL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam mam głośniki :D
    Dzięki Wam za wszystkie porady, wiedziałem ze mogę liczyć na Was :D
    Pozdro

    PS: Aaaa i bym był zapomniał. Mam jeszcze problem z internetem na X'e. Chodzi o to, że nie mogę go skonfigurować z routerem (D-Link Wireless ADSL Router). Sieć wyszukuje, tylko kiedy chce przetestować łącze to pisze: Wystąpił problem z połączeniem... W czym może tkwić problem ??
     
  11. yahoone

    yahoone Banned User V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik Game Master Liga XboxForum.pl PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2007
    Posty:
    552
    Polubienia:
    124
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    @
    1.
    http://xboxforum.pl/sprzet-f27/jak-...i-stereo-5-1-do-konsoli-xbox-360-a-10302.html

    2.
    Problem to ty masz z szukaniem, o monitorach i routerach jest sporo tematów.
    Kosz
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum