1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor i 2 wejścia

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Skuska, Luty 6, 2009.

  1. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Witam. Mam pewne niby głupie pytanie ale nie jestem pewny. Czy jeśli do monitora podłącze xboxa wejściem vga, a pc dvi to czy wszystko będzie działać. Chodzi mi oto, czy monitor będzie wiedział, kiedy ma przełączyć obraz na pc, a kiedy na xbox. Nie będe miał włączonego xboxa i pc jednocześnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. play69

    play69 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 26, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    powinno byc wszystko wporzadku jezeli wlaczysz oba rownoczesnie jedno z urzadzen oczywiscie nie bedzie dzialalo - stawiam na wejscie dvi :)
     
  4. Skuska

    Skuska Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Toruń
    Dziękuje za odpowiedź. Chodzi mi tylko oto, żeby ciągle nie wyjmować z monitora kabla vga żeby podłączać xboxa lub pc. Dlatego chce kupić kabel dvi, żeby nie wyjmować kabli na okrągło, bo by mogło wejście się zepsuć.
     
  5. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    wszystko będzie ok,źródło sygnału wybiera się przyciskiem na monitorze albo w menu monitora,zwykle priorytet ma wejście dvi ale zależy to od monitora
     
  6. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    bedzie bedzie u mnie tak jest zmieniasz zrodlo przyciskiem
     
  7. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tak będzie działać. Źródło na pilocie se zmienisz. Sam jak będe miał czas kupię taki kabel, bo denerwuje mnie te wieczne zmienianie kabli:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum