1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

monitor i rozdzielczość

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez PIKOxPL, Wrzesień 8, 2012.

  1. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    witam mam monitor chyba 17 ' albo 15' jest kwadratowy no max rozdzielczość to 1280 1024 ale w grach mam tak ze są paski u gory i u dołu i obraz jest jeszcze mniejszy a nie chce ustawiać na panorame bo obraz jest spłaszczony ale w niektorych grach np gow3 ustawiam na 640 i jest na całym ekranie ale juz bf3 nie jest sposob na to czy lepiej kupić wiekszy monitor czy przejść na tv 32' ale niefull hd
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie wszsytkie gry obsluguja format 4:3 wiec nie w kazdej da sie to ustawic i zostaje panorama 16:9, na tv nie bedziesz miec problemow
     
  4. PIKOxPL

    PIKOxPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    210
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    niby racja ale na tv odswiezania nie ma i widać jak by wszystko powoli sie ruszało w interfejsie jak i grach mam wiekszy monitor ale problem jest wyjaśniony w innym temacie "kabel hdmi-vga" w tym dziale
     
Wczytywanie...

Poleć forum