1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor i Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez czarny099, Lipiec 24, 2012.

  1. czarny099

    czarny099 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy moge sie podpiac do monitora MONITOR ACER 23" G235HBD AVANS BRZEG (2507639049) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tagiego takim KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV LCD/CRT XBOX360 GOLD (2487642828) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kablem?Czy nie bedzie jakis przeszkod?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. HASEE

    HASEE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    92
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    tak u mnie taki kabelek sprawuje się świetnie
     
  4. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Oczywiście, że tak :D
     
  5. czarny099

    czarny099 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 24, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli moge kupic te 2 rzeczy i bez problemu pojdzie ?
     
  6. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
  7. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    371
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Tak, bez problemu Ci wejdzie :) Sam uzywam ;P
    Warto wspomniec, ze sa potrzebne glosniki z wejscirm na chin-che bys mial glos :)

    Wysyłane z mojego HTC Wildfire S A510e za pomocą Tapatalk 2
     
  8. krzemyk12345

    krzemyk12345 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2012
    Posty:
    77
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dostane taki kabel w zwykłym sklepie typu Media markt, czy tylko przez neta można takie cuda kupić.
     
  9. matj

    matj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    166
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  10. Dobo

    Dobo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Kielce
    Ok, to jak krzemyk napisał to ja też napisze... Wybacz czarny, że w twoim temacie, ale nie chce mi się zakładać nowego... :/
    Tak więc... Można dostać ten kabel w Media, a czy też dostane tą przejściówkę co jest na filmiku? I jaki może być koszt wszystkiego (mniej więcej)
     
Wczytywanie...

Poleć forum