1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor LCD jaka rozdzielczość

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez sh4de, Wrzesień 22, 2008.

  1. sh4de

    sh4de Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, zamierzam nabyć Xboxa360 i mam takie pytanko odnośnie rozdzielczości ekranu.
    Otóż nie mam tv HD, a jedynie monitor LG LCD 19" z wyjściem HDMI i do niego zamierzam podłączyć konsolkę.
    Wiem, że xbox obsługuje 1080p i 720p itd z tym, że rozdzielczości te dotyczą formatu panoramicznego 16:9
    a mój monitor to kwadrat.

    Jaką rozdzielczość osiągnę na swoim 19' lcdku? bo obawiam się, żeby to brzydko nie wyglądało bo jego standardowa rozdzielczość pracy, (bez skalowania) to 1280x1024, obsłużyć coś takiego konsola?

    z góry dzięki za odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Monitor LCD jaka rozdzielczość

    Obsłużyy tylko nie w panoramie a w 4:3. Obraz oczywiście zachowa proporcje i wszystko bedzie naturalnych wymiarów.
     
  4. sh4de

    sh4de Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Monitor LCD jaka rozdzielczość

    A jak jest z internetem w tej konsoli?
    bo mam internet rozprowadzany siecią osiedlową, czy konsola wyłapie internet z tego kabla od sieci LAN?
     
  5. peiro

    peiro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 4, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: Monitor LCD jaka rozdzielczość

    tak
     
  6. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Chyba, że administrator sieci dodał tylko adres MAC twojej karty sieciowej w twoim komputerze to bazy adresów dopuszczonych i u siebie w domu tylko twój komputer może łączyć się z internetem. Jeżeli posiadasz w domku router to wszystko będzie ok, jeżeli nie to musisz go zakupić - polecam Linksys'a .
     
Wczytywanie...

Poleć forum