1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor LCD od PC do X360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Semen_SRC, Sierpień 16, 2011.

  1. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Witam mam takie pytanie czy mój monitor z PC będzie dobry do X360 ? i czy będzie ładna jakość obrazu i czy o wiele lepsza od TV CRT 21cali ?
    Monitor to Hyundai X220W 22cale rozdzielczość 1680x1050 D-sub
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LinePL

    LinePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bd

    bedzie dobry :)) A jakos napewno lepsza niz w tv 21c.. Niech ktos jeszcze sie wypowie.
     
  4. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Będzie git , kupujesz kable VGA BigBena albo M$ i masz dobrą jakość za rozsądną cenę , jest mega lepszy od crt sam grałem na 21' crt jak się przesiadłem na LCD samsunga to mega różnica
     
  5. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
  6. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tylko nie kupuj taniego kabla ! M$ albo BigBen bo potem i tak jeszcze raz kupisz jeden z tych

    Wysłano z HTC Desire
     
  7. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Czyli lipa z tymi kablami co podałem linki ?
     
  8. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Ani ten za 8zł ani za 30zł ani za 40zł za dobry kable którego nie kupisz na allegro (chyba że używka) musisz jechać do sklepu saturn MM itp , ja tam kupiłem i musisz dać ok 80-119zł , nie ma sensu kupować tego za 30zł a co dopiero za 7zł nie opłacalne jakość jest ważna ponieważ jest to kable ANALOGOWY więc jakość kabla = jakość obrazu .
     
  9. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    j/w

    Przy analogu musisz mieć dobrej jakości kabel. Chyba że przez HDMI to możesz kupić kabel za piątaka i będzie dobra jakość.
     
  10. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    czyli na takim kablu za 30 zł będzie tragiczny bardzo obraz tak ?
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Nie jest powiedziane że będzie tragiczny, ale mogą być zakłócenia, smużenia etc.
     
  12. PLedwon

    PLedwon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    My tylko dobrze radzimy chcesz mieć jakość Jak po hdmi to BigBen albo m$ reszta to loteria. Sam miałem taki za 27 ;) to w koszu wylądował ( obraz podwójny duszki)

    Wysłano z HTC Desire
     
  13. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    No tak wiem wiem .
    a gdzie dostane takiego bigbena bo na wujku Alu nie ma nic ;x
     
  14. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    ja mam za 35zł i nie mam zadnego problemu bo obraz jest naprawde dobry. Albo trafilem na orginalnyu kabel bo w serwisie kupywalem lub niektorzy trafili na wadliwy kabel :)
     
  15. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    Abaddone a czy masz jakiś cienie czy coś na literach w grach ? czy normalnie widoczne jest ?
     
  16. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ja mam kabel za 15zł i tak cienie są ale tylko w dashu w grach nie ma (takie jak by duszki)
     
  17. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    panowi a mogli bysci jakies screny zrobic obrazu z tymi duszkami na tym kablu za 15 i foto obrazu na tym za 30 ;> ?
     
  18. kuraslol

    kuraslol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    kabel VGA bedzie dobry :) obojetnie jaki tylko pod co chcesz podlaczyc dzwiek ??
     
  19. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
    monitor ma głośniki ale mam tez zestaw 2.1 logitech x-240 i zestaw manta 2.1
     
  20. Semen_SRC

    Semen_SRC Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sosnowiec
  21. Kacpers

    Kacpers Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 30, 2010
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Sandomierz
    Ten z 3 żółty kabel jest Ci nie potrzebny ,a HDMI -> VGA nie ma racji bytu więc ja bym wybrał ten 1.
     
Wczytywanie...

Poleć forum