1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor LCD

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Szczepan5333, Grudzień 29, 2012.

  1. Szczepan5333

    Szczepan5333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam posiadam o to taki monitor LCD Samsung SyncMaster 931CW Specs (LCD monitor - 19") - LCD Monitors - CNET Reviews czy bedzie na nim wygladal ladnie obraz poprzez podlaczenie kablem vga.

    I jeszcze jedna sprawa znalazlem na allegro o to taki kabel KABEL VGA XBOX 360 WYSOKIEJ KLASY (2878623383) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czy jest to oryginalny kabel vga
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    ja kiedys grałem na samsungu sync master 932b + oryginalny kabel i wyglądało to dobrze

    a ten kabel co podałes podróba
     
  4. Szczepan5333

    Szczepan5333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    A czy jakościowo dużo się różni od oryginalnego??
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    z tymi tanimi kablami to róznie bywa jak idzie to jest jak oryginał,a jak nie to masz rózne dziwne artefakty albo wogule obraz sie nie wyświetla
     
  6. Klisiu

    Klisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja niedawno kupiłem ten kabel i obraz jest bardzo ładny. Można sobie ustawic rozdzielczośc nawet w full HD. Polecam.
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przy sygnale analogowym różnica jest, co innego przy przesyle cyfrowym.
     
  8. Leszczyk96

    Leszczyk96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2012
    Posty:
    31
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Silesia
    Ten monitor ma też wejście DVI, więc kablem HDMI <=> DVI możesz z X'em podłączyć, jakość powinna być lepsza niż analogowo. Oczywiście, jeśli masz HDMI w Xboxie.
     
  9. Szczepan5333

    Szczepan5333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Ale pewnie masz monitor z hd i dlatego masz taki ladny obraz???

    Myslalem o tym ale pozniej bede musial co chwile zmieniac koncowki raz od klocka a raz od pc a gniazdo vga jest wolne

    A i jeszcze jedno taki troche offtop ,na swieta upadla mi konsola oczywiscie byla w pudelku oryginalnym poprostu szedlem do samochodu ja zaniesc a ze przed samochodem byl lod to sie wywalilem razem z konsola i chcialem sie zapytac czy z konsola tam w srodku moglo sie cos stac ,oczywiscie chodzi bez zadnego zarzutu chociaz raz gralem z bratem w fifke i konsola po prostu sie wylaczyla ,zapalila sie wtedy czerwona dioda na zasilaczu ale odlaczylem zasilacz z listwy i podlaczylem ponownie i wszystko narazie ladnie gra czy moglo sie cos stac powaznego ??
     
  10. Szczepan5333

    Szczepan5333 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
  11. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Nie. Jakby sie cos stalo, juz bys nie gral.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum