1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor LG Flatron W2252V pytanie

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Kser, Wrzesień 20, 2011.

  1. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Witam mam zamiar kupic LG Flatron W2252V ma on wyjscie hdmi i jest 16:10 czy da rade ustawic 1280:720 bez pasow? bez hdmi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Ustawic da rade ale to nie jest natywna rozdzielczość tego monitora, natywna to 1680x1050, jak ustawisz inna będziesz mial rozmazany i nie symetryczny obraz
     
  4. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    ale czy bede mial pasy przy bf bc2 czy nie? tak jak na 4:3 czy malutkie jak cos
     
  5. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Mam ten monitor.
    Ustawienia ekranu 1080i i mam elegancki obraz bez pasów. Owszem, gdy ustawię jego rozdzielczość to będą pasy i trochę ostrzejszy ekran, ale mi to szczerze nie przeszkadza. bierz bez obaw, mam go Prawie dwa lata a od ponad roku gram na klocku i nie narzekam :)
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Pasy beda bo to 16:10, kup 16:9 i najlepiej ustawiaj rozdzielczość natywna, lepsza jakosc obrazu i obraz jest proporcjonalny, a nie rozjechany
     
  7. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    Ale mam okazje go kupic za 150 zl interesuje mnie czy jest duza strata na jakosci i czy pasy na pelnym 16:10 sa pasy takie jak na 4:3 czy mniejsze bo teraz mam montior 4:3 i pasy sa masakryczne
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Pasy sa male, okolo 1cm
     
  9. Kser

    Kser Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Biała Piska
    a czy duza roznica jest w jakosci miedzy natywna a ustawiana na chama?
     
  10. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Tak zwlascza gdy czcionka jest mniejsza, nie mowiac juz o tym ze postacie/obiekty sa nie rowne tzn rozciągnięte
     
Wczytywanie...

Poleć forum