1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor nie działa po podłączeniu do Xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Darth PL, Listopad 14, 2010.

  1. Darth PL

    Darth PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.

    Mam mały problem z uruchomieniem Xboxa na monitorze. Problem polega na tym, że po podłączeniu xboxa kablem VGA i uruchomieniu, na monitorze wyskakuje informacja "INPUT NOT SUPPORTED". Po podłączeniu do innego monitora i wyskoczył komunikat "CANNOT DISPLAY THIS VIDEO MODE, CHANGE COMPUTER DISPLAY INPUT TO 1024X768/60HZ". Próbowałem zmieniać rozdzielczość na telewizorze ale bez wiekszych rezultatów. Monitor który posiadam w chwili obecnej to PHILIPS 150S.

    Dodam tylko że wcześniej nie mialem takich problemów. A podłączałem zarówno do duzo starszych monitorów CRT jak i nowych LCD, i wszystko smigało az miło.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Spróbuj przywrócić domyślne ustawienia konsoli lub jeszcze zmień częstotliwość z 60HZ na 50HZ lub odwrotnie
     
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    zresetuj ustawienia obrazu -

    wciśnij klawisz sync na konsoli
    i trzymając go włącz konsolę
    i nie puszczaj zanim się
    nie uruchomi całkowicie.
     
  5. Darth PL

    Darth PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nic to nie dało. Próbowałem chyba wszystkiego, a nie chce mi się wierzyć żeby było coś zepsute. Xboxa pożyczyłem kumplowi i wszystko u niego działa bez najmniejszych problemów. Sprawdził na telewizorze jak i na monitorze. Poza tym mój monitor tez nie jest jakis wybitnie stary.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4562
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na pewno masz ustawione na najwyższą rozdzielczość i być może Twój monitor nie obsługuje jej. Jak u kolegi działa idź do niego i przestawcie na najmniejszą rozdziałke i powinno być ok. :)
     
  7. Darth PL

    Darth PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tego nie próbowałem. Jutro podskoczę do kumpla i zobaczymy co nam się uda "stworzyć". Dam znać czy coś pomogło.
     
  8. Darth PL

    Darth PL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 8, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wszystko dziala. Dzieki za pomoc. Temat do zamkniecia. Pozdrawiam
     
Wczytywanie...

Poleć forum