1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor nie widzi xbox'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez iwo909, Czerwiec 26, 2011.

  1. iwo909

    iwo909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam duzy problem. Akurat przed chwila monitor przestal widziec xbox'a. Uzywam przejściówki Dvi- hdmi. To nie wina kabla bo probowalem z drugim. Pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    może to wina przejściówki ?;)
     
  4. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Z komputerem monitor normalnie współpracuje?
     
  5. iwo909

    iwo909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chyba cos padlo bo przy telewizorze tez nie dziala a monitor z komputerem wszystko gra. Moze to miec zwiazek ze byla ustawiona rozdzielczosc 1920x1080 na monitorze o max 1440x900 tylko ze wczesniej wszystko dzialalo. Od 22 czerwca dzialal. Na czinczach dziala.
     
  6. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na pewno poszedł kabel HDMI-DVI jak maż możliwość sprawdź na kablu HDMI-HDMI na TV
     
  7. iwo909

    iwo909 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2011
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sprawdzilem, i nie dziala ale telewizor(sharp) widzi ze cos sie do niego podlaczylo bo miga okienko zrodla sygnalu.
     
  8. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    miałem podobny problem też ani obrazu na telewizorze HDMI-HDMI ani na montiorze DVI-HDMI, pamiętam że zrobiłem taki myk że podłączyłem Chinchami on się uruchomił po czym wpiąłem HDMI-DVI on tak jakby przycichł i się sam zrestarował, po czym było juz wszystko dobrze, jeszcze w ustawieniach xboxa dałem autowykrywanie on się sam dostosował i było już gites.

    Jak masz możliwość to spróbuj tak jak ja. Mi pomogło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum