1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Monitor o rozdzielczości 1680x1050

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez trudneto, Listopad 22, 2013.

  1. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Witam mam małe pytanko chciał bym kupić o to ten monitor pod xboxa 360
    Monitor HP LCD Panorama LA2205wg KLASA A kable 22' (3708214400) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
    Czy taka rozdzielczość wystarczy i czy gdy podłącze go pod vga będzie w miary normalny obraz ponieważ mój xbox nie ma hdmi.
    Dziękuje z góry za odpowiedź
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Semimav

    Semimav Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    148
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Wystarczy...obecnie sam uzywam monka z taka rozdzialka i jest ok. Ale ja na Twoim miejscu celowalbym w rozdzialke full hd (nawet jezeli teraz jest Ci ona niepotrzebna to w przyszlosci moze sie przydac).
     
  4. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Lepiej dołozyć trochę i kupić taki z rozdzielczością Full HD (1920x1080), w przyszłości będziesz miał może nowego xboxa z HDMI i wtedy podłączysz normalnie kablem HDMI i jakość będzie bardzo dobra.
     
  5. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    nie no w przyszłości to planuje kupić normalny tv tylko na na pół roku czasu bo i tak od roku gram na 14 calowy crt :D
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeżeli tak to okej, przy podłączeniu kablem VGA jakość pozostawia wiele do życzenia no ale da się grać :)
     
  7. kozer1976

    kozer1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z ustawieniem obrazu aby na dole i górze nie pokazywalo pasków przy rozdzielczości 1680 x 1050 i polaczenie po kablu hdmi.Konsola ma rgh.Dla ciekawosci przynioslem od szwagra nie przerabiano konsole i obraz wyswietla sie bez żadnych pasków poprostu wypelnia caly ekran (ustawienia wybrane 1680 x 1050) O co w tym chodzi może w FSD coś źle mam ustawione?

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  8. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zakładka elementy grafiki i skalowanie ( dwa suwaki ) tam sobie zrobisz pod Twój monitor idealnie.
     
  9. kozer1976

    kozer1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Patrzyłem to, ale suwaki są sunię max. do lewej a próba przesuniecia w prawo powoduje dodatkowo ściskanie obrazu a drugi bardziej , rozciąga.

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    No to musisz delikatnie ustawiać i w końcu ci się uda.. Ewentualnie kombinuj w ustawieniach monitora.
     
  11. kozer1976

    kozer1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dalem obraz na 720p i potem trochę wyregulowalem suwakami w FSD.:eek:

    Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum